Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ali yazın ödemişe gel gölcükte misafirim ol 10km 1050metre olabilen en hızlı maharetle çıkabilirsin. çıkınca harareti bi ölç. Gelirim tabi neresi orası Ödemiş dediğin yer hangi ilde Ben de eşimle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde onu bungalov‘a götürüp harika bir hafta sonu geçirmeyi planlıyordum senin evi misafir olup gelmek daha maliyetsiz gibi geldi şimdi 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Gelirim tabi neresi orası Ödemiş dediğin yer hangi ilde Ben de eşimle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde onu bungalov‘a götürüp harika bir hafta sonu geçirmeyi planlıyordum senin evi misafir olup gelmek daha maliyetsiz gibi geldi şimdi Herşey maliyet değil. Güzel bi butik otel önereyim 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: 700 e olur dersem bile... bile yani... 700 den de pazarlık payı konuşalım diyor... Bence bilerek yapıyorlar. Boş boş konuşup insanların canını sıkmak için. Gel tamam al desen o parayı verecek parada yoktur onlarda Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Römork dahil 900 hadi alan almayan belli olsun... Valla mı İşin şakası bir yana Arkadaşın tek kapı aracı var ilana koydu bugün birisi gelecekti, eğer satılırsa o da gezilerde vs ailecek kullanacak bir araç arayışında o yüzden sizin aracı tavsiye ettim, gösterdim vs eski yapılanları forumdan beğendi ama işi aracı satılırsa ciddileşecek inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts