Ali Darbaz 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Bugün bir araç alımı yapan bir firmanın yetkilisi aradı. Arabanızın şusu busu varmı diye sordu. Ben Havayastıkları servis geri çağırma kapsamında değişti dedim. Hava yastığı değişen araba almıyoz deyip kapattı. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Ali Darbaz yazdı: araç alımı yapan bir firmanın yetkilisi manvadan satıcı olursa olacağı bu idi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Ali Darbaz yazdı: Bugün bir araç alımı yapan bir firmanın yetkilisi aradı. Arabanızın şusu busu varmı diye sordu. Ben Havayastıkları servis geri çağırma kapsamında değişti dedim. Hava yastığı değişen araba almıyoz deyip kapattı. Bozuk olsa daha iyiymiş demekki Yorum bağlantısı
Hakan Berk Cumartesi 10:21 Paylaş Cumartesi 10:21 Ben de diğer taraftan bir şey paylaşayım. Benim aracın kondisyonuna benzer bir ilan gördüm favoriye eklemişim dursun diye. Arkadaş bir şeyler deniyor sanırım 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 10:24 Paylaş Cumartesi 10:24 Hakan Berk yazdı: Ben de diğer taraftan bir şey paylaşayım. Benim aracın kondisyonuna benzer bir ilan gördüm favoriye eklemişim dursun diye. Arkadaş bir şeyler deniyor sanırım 475 teklif edilebilir 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk Cumartesi 11:14 Paylaş Cumartesi 11:14 Selçuk Bakış yazdı: 475 teklif edilebilir bir arayıp konuşmak lazım Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 11:32 Paylaş Cumartesi 11:32 Hakan Berk yazdı: bir arayıp konuşmak lazım Kendisi kaşınmış 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:24 Paylaş Dün saat 16:24 Hakan Berk yazdı: Ben de diğer taraftan bir şey paylaşayım. Benim aracın kondisyonuna benzer bir ilan gördüm favoriye eklemişim dursun diye. Arkadaş bir şeyler deniyor sanırım fava atanlara 17 defa düştü uyarısı gitsin yeniden ilana baksınlar diye, zira yükselirken bildirim gitmiyor. sitenin boşluğu bu bilerek bilmeyerek Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Satılmasını istemiyorsam ve ilana da koymam şartsa bu yol ile satılmasını engellerdim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fava atanlara 17 defa düştü uyarısı gitsin yeniden ilana baksınlar diye, zira yükselirken bildirim gitmiyor. sitenin boşluğu bu bilerek bilmeyerek e aynı ben ya? Yorum bağlantısı
Erman Uzun 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bende aracı ilana koydum merhaba deyip başka hic msj atmayanlar mi tel isteyip araamyanlar mi doğrudan son fiyat soranlar sadece oluru yazıp başka birsey yazmayanlar mi birde bu işler akşam 22 sonrası başlıyor arac perisi çalışmaya başlıyor galiba Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Erman Uzun yazdı: Bende aracı ilana koydum merhaba deyip başka hic msj atmayanlar mi tel isteyip araamyanlar mi doğrudan son fiyat soranlar sadece oluru yazıp başka birsey yazmayanlar mi birde bu işler akşam 22 sonrası başlıyor arac perisi çalışmaya başlıyor galiba Kendi aracı için fiyat araştıran, almak istersem bak şu paraya verecekmiş diyen. 3 ay sonra alacağım piyasa araştırıyorumlar, bunu araca nasıl yaptın nerede yaptırdın diyenler gibi çok çeşit var. Bir de galericiyim niyetim ciddi, piyasa şöyle böyle deyip 800 yazılan araca 600 vereyim hemen alayım minvalinde kopyala yapıştır mesajı atanlar var. Farklı isimlerle abartısız 10 kere geldi bana. İlana para alıyor, açarken bir sürü yerden doğruluyor. Ama mesaj atana, arayana sorana vs vs doğrulama yok İstediği isimde üyelikte alabiliyor Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Ben,ilk arabam olacak,yeni evlendim altin bozacam vs den cok sıkıldım. Elinde yıpranmış bir vekalet ile noterde satışa geçince zaten anlaşılıyor en kötü.Ne diye bir ton yalan.2 gün sonra da araba ilana giriyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts