İçeriğe Yönlendir

Araç Satış İlanıma Gelen Meşazlar

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Ali Darbaz
Hasan Karabekiroglu yazdı:

C3 ü 800 e sat + 50 yap dastır senin hadi bakalım.

Bir arsa teklifi geldi, bir bakayım dedim ada parsel aldık sorguladık.

Mevki olarak bırak araçla gitmeyi Duster gidemez oraya... 

Böyle helikopterle filan havandan intikal ister o derece muntazam bir arazide... 

Gerçekler er geç gün yüzüne çıkar...

Biri aradı hocam. 

4x4 mü dedi... Evet dedim... 

Hayır bu modelde benzinli 4 çeker yok dedi...

Dedim aracın içindeyim bak sana resim atıyorum dedim şu görseli attım.

Eee yok işte 4x4 yazmıyor LOCK yazıyor orda diyor.

Dedim daha fazla konuşmayalım istersen...

image.png.58a24455786abf10e4781da013abf776.png

Detay verir misiniz ?

DM de olur..

Alt takım resmini niye çekmiyorsun diferansiyel ve şaftını görsünler

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

O zaman da vardı ya kuvvetli arabalar ama tabi trafik bu kadar yoktu. Hatta 2.6 record almıştık 6 silindirli. Yani zamanına göre kuvvetli arabalardı. Şimdi hep güç isteniyor. 

Aynen öyle, İlk okul yıllarımda Babamın Skoda Forman  135 Lx arabası ile yaptığımız Sivas yolculuklarının tadını halen unutmam. 

Burada Yapay zekaya sadece grafiğini çizdirdiğim, diğer tüm verileri kaynadığında pdf olarak temin ettiğim, Servis manuallerinden verileri çekip exel tabloda hazırladığım  grafiğ paylaşıyorum. 

Kendi aracımın saate 130 km hızla giderken ihtiyaç duyduğu güç ile 5 nci vitesde motorun devir ve tork bandının sunduğu newton değeri görülmekte. Sadece 60 newto ile 130 km hız yapılabiliyor. 

Hemen altındaki grafik ise hız kaybetmeden tırmanıcağı eğim. Araba 130 ile giderken Bolu tünelini hız kaybetmeden çıkabiliyor. 

Code_Generated_Image (4).png

Code_Generated_Image (5).png

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Çok kırılgan olduk. 60 hp reno 12 ile babam bizi antalyaya tatile götürürdü balıkesirden. Klima yok yollar tek şerit.. arabada 4 kişiyiz. Şimdi çok kibar olduk malesef..

Vosvos vardı bizde 50 ps 1.6. İç mekan a segment otomobillerden bile daha küçük ,frenler mekanik ayak kuvvetiyle çalışıyor :) Silecek fışkıyesi yedek lastikten güç alıyordu:)  , ama bizimki çalışmıyordu veya düzgün bağlanmamıştı. Babam hep devirli sürerdi 4.vitesi bile pek kullanmazdı , bunlar sulu değil devirli kullanacaksın der. :)

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Sermet Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...