Tuncay KARAHAN 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Aracım 98 model CLX stw Ghia Aracım Benzinli - LPG takılmamış Ama litre fiyatı pahalı olduğu için araca Atiker mikser tipi LPG taktırdım. Bir süre kullanım sonrasında benzin enjektörünü emülatör oksijen sensörü emülatör olmadan Araç LPG kullanım sonrası yakıt haritasını bozuyordu sensörleri temin ettim o sorundan kurtuldum. Fakat bu sefer de hararet düz yolda ya da şehir içinde yükselmeye başladı Motor termostatını 74°C oes marka ile değiştirdim termostat kütüğünü ise K&B marka ile değiştirdim hararet müşürünü fae marka ile değiştirdim Radyatör üst hortumu yeniledim fan müşürü ise orjinal sarı 4p olan takılı radyatör fan motorunu Kale marka ile değiştirdim radyatör üzerindeki Demir boruyu yeniledim LPG kaynaklı olan t'leri iptal ettim Radyatörü CLX Ac uyumlu Kale marka ile değiştirdim radyatör alt hortumu ahtapot hortumu yeniledim devirdaimi Bugatti marka ile değiştirdim taşırma su kabının altındaki PVC boruyu yeniledim Değişmeyen ise Kalorifer peteği ve giriş / çıkış iki boru kaldı ! Havalar soğuk olduğu için aracı benzinde kullanıyorum Denizli' den çıkıp Buldan'a varınca hararet L ye geliyor ( devam ediyor ) Bu arada fan 2 kademede çalışıyor oluyor yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Keşke şu lpg hiç olmasaydı. Aracın bütün aerodinamiğini bozuyor. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tuncay KARAHAN yazdı: Motor termostatını 74°C oes marka ile değiştirdim termostat kütüğünü ise K&B marka ile değiştirdim hararet müşürünü fae marka ile değiştirdim bu 3ü orijinal olmadığı sürece soğutma sisteminden verim alamazsınız Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yan sanayi termostat kütüklerinin bazılarında su çıkış yerleri çok dar. Hararet müşürüde çok fazla sıkılır ise arka çıkış komple körleniyor. Orjinali söküp yan sanayi yaptıysan çok yanlış bi tercih. Termostat kütük su hortumları nasıl bağlı Yorum bağlantısı
Tuncay KARAHAN 9 dakika önce Yazar Paylaş 9 dakika önce Coşku Mert yazdı: bu 3ü orijinal olmadığı sürece soğutma sisteminden verim alamazsınız Öncesi orjinal idi zamansal deforme olmuş Sorun yaratıyor diye yeniledim Ama aynı Sorun vardı zaten Su boruları da deforme olmuştu kaçak lar dan kurtuldum değişim ile ama motor çabuk ısınıyor normal diyelim fan açınca hararet seviyesi gözle görülür düşmüyor ? Yorum bağlantısı
Tuncay KARAHAN 2 dakika önce Yazar Paylaş 2 dakika önce Mustafa Kayaoğlu yazdı: Yan sanayi termostat kütüklerinin bazılarında su çıkış yerleri çok dar. Hararet müşürüde çok fazla sıkılır ise arka çıkış komple körleniyor. Orjinali söküp yan sanayi yaptıysan çok yanlış bi tercih. Termostat kütük su hortumları nasıl bağlı Termostat Su kütüğü Arka çıkış ile Emme manifold dan gelen birleşip kalorifer peteğine gidiyor. Kalorifer peteği çıkış'tan geleni LPG regülatörüne girdim regülatör den çıkan ise Demir boru orta girişe bağlı Termostat kütüğü alt ön çıkışı ise demir boru ucuna bağlı Demir borunun çıkışı ise ahtapot buraya bağlı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts