Muhammed Lokman Tosun Perşembe 16:40 Paylaş Perşembe 16:40 Arkadaşlar sayımızı bilmemekle beraber forumda epey bir Model Y kullanıcısı olduğunu biliyorum. müstakil bir konu başlığı açılsa iyi olmaz mı? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 07:36 Paylaş Cuma 07:36 Fazla bir alternatifi yok. Yani hepsi aynı tesla gibi. Ayrı model açabilmek için, aşırı farklı modellerin yeterli sayıda olması lazım. Farklı modeller olunca bile yeterli sayıda var mı diye bakıyoruz. Aşırı farktan kastım; Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga gibi. Teslaların hepsi Focus gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 10:20 Paylaş Cuma 10:20 Bence gerek yok cybertruck gelse ve çok olsa yahut model 3 gelse tamam. ülkeye gelmiyor ki. alt başlıkla özel modeller konuşulabilir. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cuma 19:35 Paylaş Cuma 19:35 Tesla’nın konuşulacak pek bir şeyi de yok esasında. Basıyorsın gidiyor kumandalı araba gibi. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Cumartesi 07:43 Paylaş Cumartesi 07:43 Selim Bilgin yazdı: Tesla’nın konuşulacak pek bir şeyi de yok esasında. Basıyorsın gidiyor kumandalı araba gibi. Basıyorsun gidiyor dan sonra basıyorsun duruyor dememiş. demekki frenleri iyi değil Gerçi basmadan da duruyor dimi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cumartesi 09:24 Paylaş Cumartesi 09:24 Emin Önal yazdı: Basıyorsun gidiyor dan sonra basıyorsun duruyor dememiş. demekki frenleri iyi değil Gerçi basmadan da duruyor dimi İnceyi görmüşsün. 😀 Tam durması için ben basıyorum gerçi, tek pedal modunda kullanmıyorum ben. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Mesela son güncellemeden sonra aynaların yatık konumunu ayarlamak istediğimde kaydet butonu inaktif durumda yeni ayarı kaydedemiyor. Bunu konuşup çözmemiz lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Selim Bilgin yazdı: İnceyi görmüşsün. 😀 Tam durması için ben basıyorum gerçi, tek pedal modunda kullanmıyorum ben. Bugün denedim. Hiç frene basmadan evden Servet’in iş yerine gidebiliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün denedim. Hiç frene basmadan evden Servet’in iş yerine gidebiliyorum. Bende frene basmadan tükkandan eve gidiyom 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: Bende frene basmadan tükkandan eve gidiyom 😁 Bugün denedim 1,5 kW enerjiyle senin dükkana gidip gelebiliyorum. Mehmet Göktürk yazdı: Siz frene mi basıyorsunuz? Ben basmıyorum 😅 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün denedim. Hiç frene basmadan evden Servet’in iş yerine gidebiliyorum. Servet Aydın yazdı: Bende frene basmadan tükkandan eve gidiyom 😁 Mehmet Göktürk yazdı: Siz frene mi basıyorsunuz? Siz yine önünüze bir şey çıkarsa basın canınızdan kıymetli değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fren alışkanlığımızı bozdu yakın takip de yapamaz oldum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Fren alışkanlığımızı bozdu yakın takip de yapamaz oldum Qashqaiye binince kötü oluyor Yolda yağ gibi kayıyor qashqai, hiç kompresyon da yok. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqaiye binince kötü oluyor Yolda yağ gibi kayıyor qashqai, hiç kompresyon da yok. cvt motorun kapasitesini bitirmekle kalmıyor desene kompresyon varda şanzıman yüzden yok.... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: cvt motorun kapasitesini bitirmekle kalmıyor desene kompresyon varda şanzıman yüzden yok.... Yok hayır. motorda yok. yeni nesil motorlarda kompresyon olmuyor akıyor. benim tiguan da öyle vitesli olsa bile. elektrikten sonra ulan noluyo diyorsun. eski broadway den sonra bora ya geçince de noluyo kompresyon yok demiştim. eski klasik araçlar gibi değiller. Tabi sıfır değil ama yok yani. Yok gibi az. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: elektrikten sonra ulan noluyo diyorsun. Tabi sıfır değil ama yok yani. Yok gibi az. Aynen böyle oluyor Rampa aşağı falan boşa vites küçültüyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts