Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sürücü neden hatalı koltukta oturmakta Tesla taksi o. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ters yükte devir zararlı diyorlar ben o yğzden pek yapmıyorum onu. 3500, 4000 devri geçmiyorum ama. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tesla taksi o. bizde çevirmeye girse bağlarlar bunu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Çevirmeye durur mu ? duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Yok hocam kompresyon. Sürat limitini aşmamak için yokuş inerken sürekli fren yapıyorum gaz 0 olmasına rağmen. Öyle 10 15 derece yokuş da değil yani. çıktığınla ineceksin diyim bari vites düş yada otomatik al (dct olacak, tork kovertör olmaz, cvt olmaz) senin yağda tırt, segmanlar kaçırıyordur 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: çıktığınla ineceksin diyim bari vites düş yada otomatik al senin yağda tırt, segmanlar kaçırıyordur Bikere şapçıda kaça çıkabilir acaba bu yokuşta deyip denerken sondaki virajda patlıyordum zaten az daha 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: şu yeni geldi. https://www.facebook.com/watch/?v=1586920102429833 ohoo dur sen daha neler olacak, bizim ülkede düşünsene, zaten önce taksiciler parçalar o araçları hem o tesla ve seninki full abonelikle çalışacak hazır ol ayfon gibi alet diye boşa demiyorum, bu aletlerin daha çoooook yolu var, ama olacak sonunda olmaz demem, olacak ve zorunlu olacak hemde, ya alıp her ay para ödeyeceksin yada toplu taşıma, kontrol altında olmak istemeyen insansa asla almayacak hatta taksisine bile binmek istemeyecek 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts