Berat ERSÖZLÜ 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selamlar herkerse, 2023 Model A3 Sedan 35TFSI 90bin km de olan araçta, R konumda sadece rampada iken geri geri gelirken bir titreme,vuruntu ve silkeleme hissediyorum ilk 1-2 saniye yapıyor sonra düzeliyor. Çok dik yokuşlarda ses dahada artıyor. D konumda herhangi bir sorun yok. Rampa yada düz yol farketmeksizin. R vitesde düz zeminde de sorun yok sadece rampada geri geri gelirken yaşıyorum. Motor üst kulağını sağlam ile değiştirdik fakat sorun devam ediyor. Pazartesi günü şanzıman takozları ve diğer parçalar kontrol edilecek. Sorun sizce neden kaynaklı olabilir? Daha önce böyle bir problem yaşamış kullanıcılar var ise yorumlarını belirtebilir mi? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Şanzıman bence. bir sensör devre dışı kalmış olabilir. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kavrama gibi. Geri ile 1’in setleri farklı. Geride çok zorlanmışsa o taraf gitmiş gibi geldi bana. Yine de test lazım tabi. Ya da 2. Viteste çok zorlanmıştır. Ama sanki R’de yokuş yukarı park ederken balata gitmiş gibi. Sıfırdan beri sizde mi? Yorum bağlantısı
Berat ERSÖZLÜ 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Selim Bilgin yazdı: Kavrama gibi. Geri ile 1’in setleri farklı. Geride çok zorlanmışsa o taraf gitmiş gibi geldi bana. Yine de test lazım tabi. Ya da 2. Viteste çok zorlanmıştır. Ama sanki R’de yokuş yukarı park ederken balata gitmiş gibi. Sıfırdan beri sizde mi? yok hayır aracı 2 ay önce aldım 3.sahibiyim. Kavrama ise komple mi kavrama değişiyor sadece geri kavraması vs mi değişmesi gerekiyor Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Berat ERSÖZLÜ yazdı: yok hayır aracı 2 ay önce aldım 3.sahibiyim. Kavrama ise komple mi kavrama değişiyor sadece geri kavraması vs mi değişmesi gerekiyor Set olarak değişir. Ama önce uzman bir teknisyen hem test ile hem de bilgisayar ile kontrol ederse anlar. Motor kulağını sağlam ile değiştirdik demişsiniz. Sıfır ve orijinal takıldı değil mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts