Berat ERSÖZLÜ 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Selamlar herkerse, 2023 Model A3 Sedan 35TFSI 90bin km de olan araçta, R konumda sadece rampada iken geri geri gelirken bir titreme,vuruntu ve silkeleme hissediyorum ilk 1-2 saniye yapıyor sonra düzeliyor. Çok dik yokuşlarda ses dahada artıyor. D konumda herhangi bir sorun yok. Rampa yada düz yol farketmeksizin. R vitesde düz zeminde de sorun yok sadece rampada geri geri gelirken yaşıyorum. Motor üst kulağını sağlam ile değiştirdik fakat sorun devam ediyor. Pazartesi günü şanzıman takozları ve diğer parçalar kontrol edilecek. Sorun sizce neden kaynaklı olabilir? Daha önce böyle bir problem yaşamış kullanıcılar var ise yorumlarını belirtebilir mi? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Şanzıman bence. bir sensör devre dışı kalmış olabilir. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Kavrama gibi. Geri ile 1’in setleri farklı. Geride çok zorlanmışsa o taraf gitmiş gibi geldi bana. Yine de test lazım tabi. Ya da 2. Viteste çok zorlanmıştır. Ama sanki R’de yokuş yukarı park ederken balata gitmiş gibi. Sıfırdan beri sizde mi? 1 Yorum bağlantısı
Berat ERSÖZLÜ 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Selim Bilgin yazdı: Kavrama gibi. Geri ile 1’in setleri farklı. Geride çok zorlanmışsa o taraf gitmiş gibi geldi bana. Yine de test lazım tabi. Ya da 2. Viteste çok zorlanmıştır. Ama sanki R’de yokuş yukarı park ederken balata gitmiş gibi. Sıfırdan beri sizde mi? yok hayır aracı 2 ay önce aldım 3.sahibiyim. Kavrama ise komple mi kavrama değişiyor sadece geri kavraması vs mi değişmesi gerekiyor Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Berat ERSÖZLÜ yazdı: yok hayır aracı 2 ay önce aldım 3.sahibiyim. Kavrama ise komple mi kavrama değişiyor sadece geri kavraması vs mi değişmesi gerekiyor Set olarak değişir. Ama önce uzman bir teknisyen hem test ile hem de bilgisayar ile kontrol ederse anlar. Motor kulağını sağlam ile değiştirdik demişsiniz. Sıfır ve orijinal takıldı değil mi? Yorum bağlantısı
Berat ERSÖZLÜ 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Selim Bilgin yazdı: Set olarak değişir. Ama önce uzman bir teknisyen hem test ile hem de bilgisayar ile kontrol ederse anlar. Motor kulağını sağlam ile değiştirdik demişsiniz. Sıfır ve orijinal takıldı değil mi? ağabey sadece motor sağ takozu kulağı değiştirildi, orijinal fakat çıkma bi kulak taktı test et dedi usta ama aynı ses gelmeye devam etti. Pazartesi bi şanzıman takozlarına vs de bakacaklar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce 2023 araçta bu niye oluyor takoz meselesi? Kazası var mı? Yorum bağlantısı
Berat ERSÖZLÜ 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 2023 araçta bu niye oluyor takoz meselesi? Kazası var mı? kaza yok fakat ufak bi sürtme var sağ ön çamurlukta, farın ön camı değişmiş sadece. Bir de bu araç coilover ve spor yay ile kullanılmış. Ben orijinal haline dönderdim aldıktan sonra. Belki ön tarafa fazla yük bindi ise ondan takozlar gitmiştir belki diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Launchcontrol felan yaptılarsa şanzıman vb kavrama zorlanmış olabilir. Güzel araba dert etmeyin. Yorum bağlantısı
Berat ERSÖZLÜ 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Launchcontrol felan yaptılarsa şanzıman vb kavrama zorlanmış olabilir. Güzel araba dert etmeyin. video olarak gönderiyorum ağabey, müsait olduğunda bir kontrol edebilir misin? Şanzımandan böyle bi ses gelir mi bilemedim. ve Sadece yokuşta geri geri gelirken oluyor onun dışında geçişlerde vs problem yok Video Link : Yorum bağlantısı
Recommended Posts