Çağrı Alaf Dün saat 04:11 Paylaş Dün saat 04:11 Arka koltuklarda şu tarz soyulmalar var. Koltukların kenarları plastik ortası deri. Deriler sağlam plastikler dökülüyor. Şoför koltuğunun döşemesini yaparım diyen birisine değiştirttik koltuğun kimyası bozuldu çok sert insanı neticesinden hasta eder. O yüzden kendim tamir edebilir miyim diye düşündüm, koltuklar çok rahat sadece görüntü falso. Bu noktaları bu görüntüden kurtarmak için ne yapabilirim fikri olan var mı? 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 05:28 Paylaş Dün saat 05:28 İnternette görüyorum Suni Deri Stickerler var acaba iş görürmü ? Bilemedim isterseniz bir parça alıp deneyimleyin çok cazip fiyatları Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 05:33 Paylaş Dün saat 05:33 Sökük veya yırtık olsa daha kolay tamir edilebilir ama bu tür soyulmalar deride çok zor malesef. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 07:28 Paylaş Dün saat 07:28 Vinyl denilen aslında deri olmayan, plastik ürün bunlar. Bu tip soyulmalar özellikle kalitesizlerde çok normal. Parça değişimi harici geri kalan işlemler para çokomel eğrisinde değmeyecektir. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Dün saat 07:29 Paylaş Dün saat 07:29 Bunun gibi deri boyaları ile rötuş yapabilirsiniz. Veya bu tarz tamir setleri var. Burada nasıl yapıldığı anlatılıyor. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 11:27 Paylaş Dün saat 11:27 Adanada bu konuda parça değişimi yapan yerler var, sizin oralarda da vardır. Bir bakınmak lazım. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 12:19 Paylaş Dün saat 12:19 Çift dikişli olduğu için parça değişimi olacaksa çok düzgün işçilik yapılması lazım. Yine aynı nedenden dolayı da vinil sticker düzgün olmaz bence. En iyisi @Cihat Küçükay ın tavsiyesindeki şekilde boyamak. Bu işi profesyonel yapan yerler var ama maliyeti de ona göre. Yorum bağlantısı
Recommended Posts