Soner Eraslan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Herkese merhaba öncelikle. 450.000 TL civarında araç bakıyorum önerilerinizi bekliyorum. - Bekarım, evli değilim çocuk da yok. - İş yerim eve 10 km civarında çoğunlukla bu şekilde kullanılacak - Sedan da olur hatchbak da olur hiç farketmez - Yılda birkaç kez de uzun yol yapıyorum. (450km gidiş 450km geliş) Araç kendime ait ilk aracım olacak, daha önce emanet 2000 model Opel 1.4 G kasa kullanıyordum ailemin arabası. Fiyat aralığımdan dolayı dizel yerine lpg li araç önceliğim, bakım maaliyetlerinden dolayı. Birde öneri yapacak abilerim kardeşlerim araçları paketi ile önerirse daha iyi olur, paket bilgim yok çünkü, bunu niye diyorum, bu araç geçiş aracı gibi olacak benim için 1-1,5 yıl civarı bu araç ile biraz daha tecrübelenip üst model araç almak isterim, bu yüzden satarken de biraz daha hızlı satılsın isterim. =) Şimdiden değerli vaktini ayıran herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yerinizde olsam lpgli eski model araba bakmazdım. Benzinli 2004-2005 Hatcback megane olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Soner Eraslan 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Citroen c3 Mehmet Abi, Punto, Pejo307, Ford Fiesta arasında tercih yapacak olsaydın, 200.000 km'ye kadar en fazla, hangisi tercihin olurdu ? Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Valla iş yerimden avukat arkadaşım Citroen c2 aracını bugün ilana koydu "335'den gri renk konyadan" büyütecek aracı. Tek kapı daha km'si 107 binde ve safkan benzinli manuel 5 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-safkan-benzin~mercek-far~viraj-aydinlatma~multimedya-1292133733/detay/ Şöyle bişey olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 4 saat önce Paylaş 4 saat önce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-temiz-sorunsuz-volvo-c30-benzin-lpg-guvenli-premium-arac-1284720757/detay 2 Yorum bağlantısı
Soner Eraslan 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Tamer Olcay Çiçek yazdı: Punto 1.3 multijet Hocam 1.3 multijet güzel bir motor, bunların benzinli 1.4 leri nasıl bilgin var mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Soner Eraslan yazdı: Mehmet Abi, Punto, Pejo307, Ford Fiesta arasında tercih yapacak olsaydın, 200.000 km'ye kadar en fazla, hangisi tercihin olurdu ? aynı temizlikte ise fiesta. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Punto 1,4 77 hp ve fiesta 1,25 82 hp kullanmış biri olarak fiestanın yol tutuşu puntonun koltuk rahatlığı mükemmel. 3 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Soner Eraslan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Punto 1,4 77 hp ve fiesta 1,25 82 hp kullanmış biri olarak fiestanın yol tutuşu puntonun koltuk rahatlığı mükemmel. 1.25 olanlar biraz bütçeyi aşıyor hocam, punto 1.4 normal mi grande 1.4 müydü acaba ? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Soner Eraslan yazdı: 1.25 olanlar biraz bütçeyi aşıyor hocam, punto 1.4 normal mi grande 1.4 müydü acaba ? Çok güzel araba ama . Yorum bağlantısı
Soner Eraslan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Çok güzel araba ama . 1.25 fiesta mı Evren Abi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Soner Eraslan yazdı: 1.25 fiesta mı Evren Abi Evet, 15 sene kullandım harika bir araba bence. Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Evet, 15 sene kullandım harika bir araba bence. Ben de TDCİ 13 sene kullandım, bence de harika araba. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts