İçeriğe Yönlendir

450.000 TL Civarında Araç Önerisi

Soner Eraslan

Recommended Posts

Soner Eraslan
Evren Erakçora yazdı:

İyice artmış fiyatlar, daha dün 1 milyona sıfır araba veriyorladı.

Ocağın ilk haftası arttı araçlar. 400.000 lira olanlar 450.000 olmuş işte bütçe normalde 375.000 - 400.000 dü

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Soner Eraslan yazdı:

1.25 olanlar biraz bütçeyi aşıyor hocam, punto 1.4 normal mi grande 1.4 müydü acaba ? 

Evet 1,4 easy s&s

Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek
Soner Eraslan yazdı:

Hocam 1.3 multijet güzel bir motor, bunların benzinli 1.4 leri nasıl bilgin var mı ? 

Biliyormusun bilmiyorum sosyal medyada baya meşhur olan egeanın şu yokuşta gitmiyor servisin yağ eksiltir dediği o motor bence lpgye çok uyumlu sadece devirli kullanmak gerekiyor milletimiz turbolu araçlara alıştığı için böyle söylemleri normal yağ bakımı da 7-8 bin km de yapılırsa sıkıntı yaratmaz ikinci elde de geri satmanız kolay bi araç 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Egea, Punto sanırım baş ağrıtma riski en az, muhtemel sorunları en kolay çözülen seçimlerden olur diye düşünüyorum. 

O fiyat aralığında piyasada en yaygın olan modeli almak dikkate değer bir kriter olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Dizel motor yüksek km ülke şartlarinda uzak durmak lazim şahsi fikrim. 1.3 multijette kullanmış biri olarak turbo pompa enjektör derdi olmadan benzinlpg tercihi daha mantikli. 450kya benim tercihim hep Focus 1 Hb olurdu.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sinan Akgöl yazdı:

Dizel motor yüksek km ülke şartlarinda uzak durmak lazim şahsi fikrim. 1.3 multijette kullanmış biri olarak turbo pompa enjektör derdi olmadan benzinlpg tercihi daha mantikli. 450kya benim tercihim hep Focus 1 Hb olurdu.  

Lpg dedin mi derdi bitmez. Dertsizini görmedim ha takmıştır 5 bin km önce bi derdi olmayabilir

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mehmet Göktürk yazdı:

Lpg dedin mi derdi bitmez. Dertsizini görmedim ha takmıştır 5 bin km önce bi derdi olmayabilir

Saygilar hocam.Alip elden geçirip lpg sistemini yenilesek? 

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Sinan Akgöl yazdı:

Saygilar hocam.Alip elden geçirip lpg sistemini yenilesek? 

Konu lpg sisteminin düzensizliği değil. Motora verdiği zarar. Subap uzaması bujiyi erken bitirip ateşelme sistemini bozması rölantide düzensizlik vs vs. Çok çok iyi ve düzenli ayar lazım. Benim araba focus 2. Rölanti ve ateşlemeyle ilgili bi kez sorun yaşadım sübaplar değişti ateşleme değişti. Şuanda Yanmayla ilgili herhangi bi sorunum yok ama motor yarım yükte iken katalizörden arıza yakıyor. 50 bin km kadar önce katalizörde yenilenmişti.. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Görkem Karakaş yazdı:

Konu lpg sisteminin düzensizliği değil. Motora verdiği zarar. Subap uzaması bujiyi erken bitirip ateşelme sistemini bozması rölantide düzensizlik vs vs. Çok çok iyi ve düzenli ayar lazım. Benim araba focus 2. Rölanti ve ateşlemeyle ilgili bi kez sorun yaşadım sübaplar değişti ateşleme değişti. Şuanda Yanmayla ilgili herhangi bi sorunum yok ama motor yarım yükte iken katalizörden arıza yakıyor. 50 bin km kadar önce katalizörde yenilenmişti.. 

O zaman aracın lpgye uyumu veya uyumsuzluğuna da bakmak gerekiyor sanki. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sinan Akgöl yazdı:

O zaman aracın lpgye uyumu veya uyumsuzluğuna da bakmak gerekiyor sanki. 

hiçbir araç uyumlu değil. sonuçta benzin ile çalışsın diye yapılmışlar. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mehmet Göktürk yazdı:

hiçbir araç uyumlu değil. sonuçta benzin ile çalışsın diye yapılmışlar. 

Hocam bu bakış açısıyla olmazda haklisiniz sizin dediğini doğrudur.

Yorum bağlantısı
Soner Eraslan
Tamer Olcay Çiçek yazdı:

Biliyormusun bilmiyorum sosyal medyada baya meşhur olan egeanın şu yokuşta gitmiyor servisin yağ eksiltir dediği o motor bence lpgye çok uyumlu sadece devirli kullanmak gerekiyor milletimiz turbolu araçlara alıştığı için böyle söylemleri normal yağ bakımı da 7-8 bin km de yapılırsa sıkıntı yaratmaz ikinci elde de geri satmanız kolay bi araç 

Evet bunu çok duydum altımdaki 1.4 G kasa opeli kötüleyen de duydum ama yokuşlara girerken biraz hızlanınca çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Punto biraz daha öne çıkıyor ben de. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Evren Erakçora
    • Soner Eraslan
  • Yeni Oluştur...