İçeriğe Yönlendir

450.000 TL Civarında Araç Önerisi

Soner Eraslan

Recommended Posts

Hakan Berk
Tamer Olcay Çiçek yazdı:

Biliyormusun bilmiyorum sosyal medyada baya meşhur olan egeanın şu yokuşta gitmiyor servisin yağ eksiltir dediği o motor bence lpgye çok uyumlu sadece devirli kullanmak gerekiyor milletimiz turbolu araçlara alıştığı için böyle söylemleri normal yağ bakımı da 7-8 bin km de yapılırsa sıkıntı yaratmaz ikinci elde de geri satmanız kolay bi araç 

Bu bana da hep ilginç geldi. Bir kere İzmir havalimanından kiralayıp Urla'ya gitmiştim evet hantaldı ama dedim bu atmosferik, 1-1500 devir yüksek kullandım gayet güzel gitti. Garip gelen nokta ise şu, hadi yeni araç kullanmaya başlamış birisi hemen hep turbolu araçlara bindiği için atmosferik araçlara alışamayıp laf eder de bunca yıl kullanmış, 50-65 beygir araçlarla ülkeyi baştan aşağıya gezmiş insanlar nasıl garipsiyor onu bir türlü kafamda oturtamıyorum. "biz bıktık artık" veya "az fark verip turbolu alırım" diyorsa lafım yok ama sonra burada da başka yerlerde de turbo arızası diye söylenmeye başlanıyor 150-200bin km de (ki o kadar dayanan turbo kaldı mı ona da emin değilim)...

Eyüp Çetin yazdı:

Fiat Panda tavsiye ederim. 😊 

Benim önerim de Panda olurdu bu arada. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mehmet Göktürk yazdı:

Lpg dedin mi derdi bitmez. Dertsizini görmedim ha takmıştır 5 bin km önce bi derdi olmayabilir

Şimdi dizelin de derdi bitmez diyecem ama kesin imama satılan Fusion girecek devreye 😀 Sorunsuz araç yoktur, bakımsız araç vardır. Motora teorik olarak ömür biçilemez, mekanik ve parça eskidikçe yenilenir/rekonstrükte edilir.  
(P.S. Motorin 61, LPG 27 TL, elektrik güneşten üretiliyorsa bedava 😊)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Hakan Berk yazdı:

Benim önerim de Panda olurdu bu arada. 

Valla yeni sattım alan kişi çok dua edecek cillop gibi arabaydı. Öyle daha üst segmentindeki eski arabaların derdiyle uğraşacağıma hatasız boyasız 63 bindeki Panda'ya binerim diyen biri aldı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erkam Elma yazdı:

CİTROEN C4 DENKGELDİ 1.4 2008 NASI BİLİRSİNİZ

benzinli mi 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...