İçeriğe Yönlendir

2025 Peugeot 2008 Allure 1.2 Puretech

Sinan Akgöl

Recommended Posts

Sinan Akgöl

Konuyu açmadan şöyleee bir göz attim herkesi görünce haydi ya Allah diyip dalayim ortama. Süreçleri çok net açıkça yazarim hemde yatirim tavsiyesi değildir 😂

Sene 2020 evlendik ettik 2021de Bmw F10 520i Yor reyizi verdim üstüne biraz ekleme yapip eski bir binadan daire aldim. O dönemlerde bu araba verilir mi çeyrek altin gibi bulamazsin bir daha vs neyse :))) Bir seneden fazla pandemi vs derken arabasiz devam. Sonra 90bin tlye 198binde Astra H multijet babayi aldik oda az kahrimi çekmedi o multijet sesi rampada enjektörden dumani arkaya basma vs derken onuda 220binde filan verdik. Gene kaldik arabasiz 1.5 seneden fazla tatil zamanlari araç kiralama 1.0tce cliolarla oynaşmacalar. Astra satildi o sirada ben bir inşaata başladim o bitti daireler satıldı. Üstune o hani ilk ya o araba satilirmi daire alinir mi ya olan daire vardi ya... O kentsel dönüşüme girip x5 fiyatini katlayarak bana geri döndü. Bmw suan 1.5milyon tl. Neyse çok çenem düştü gene. Gelelim Ninjaya benim hanim(kendisi ehliyetli ama araba kullanmaz) çok beğeniyordu. Bende bir ikinci el bulmuştum tel gorusmeleri vs derken yok konsiye arabasi yok şu fiyati tamam dersen gel dediler sinirlendim gittim bayiye kampanya varmiş baktigim arabanin fiyatina Allure paket 2008i 1.780.000tlye aldim. Şuan 2400kmde

O an ki paketlerde kablosuz sarj ve cam tavan ekstra ödemedim. 1.2 puretech yok yağlı triger kil tüy vs umrum olmaz total quartz psa yağı km geldimi değişim tamam. Eat8 kemikli tam otomatik cüssesine göre bana göre atik yeterli. Sevmediklerim startstop olayi direk biner binmez kapatiyorum hemen. Ekran ara ara donma yapiyor soğukta. Trim sesleri klasik oda ön camlarin tam acilmamasi 1cm kalmasi cam tuşuna 3 kere bastiktan sonra sifirlanmasi vs gibi. Gene çok yazdim dimi mazur görün huylu huyundan vazgeçemiyor. Herkese sağlıklı kazasiz belasiz günler dilerim. 

IMG-20250623-WA0016.jpg

20250624_085118.jpg

20250623_114431.jpg

20250623_114442.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

Sinan Bey hayırlı olsun güle güle kullanın. Eski bir puretech kullanıcısı olarak triger değişimi için 40000 kmden fazla beklemeyin. servisin bizim koyduğumuz yağ bu kayış için optimize edilmiştir triger değişim aralığınız 90000 kmdir demesine hiç aldırış etmeyin, bunu acı yolla öğrenmiş biri olarak bunu tavsiye ederim size.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin :nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hayırlı olsun süreç güzel ilerlemiş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Muhammed Lokman Tosun yazdı:

Sinan Bey hayırlı olsun güle güle kullanın. Eski bir puretech kullanıcısı olarak triger değişimi için 40000 kmden fazla beklemeyin. servisin bizim koyduğumuz yağ bu kayış için optimize edilmiştir triger değişim aralığınız 90000 kmdir demesine hiç aldırış etmeyin, bunu acı yolla öğrenmiş biri olarak bunu tavsiye ederim size.

Teşekkür ederim.Zaten şöyle de bir durum var yeni 3008le arada çok gittim geldim onlarda motor trigerden zincire geçiş tamam. Ancak sanziman çift kavrama bize gelmeden avrupa forumlarina baktim onda da şanziman yazilimlari sorunlari okudum hep. Bmwde zf8hp şanziman elimde kaldi Astrada easytronic kaldi :))) dedim ki şanziman sağlam olsun motoru bari içini açip bakabiliyorum. Yağ kapagindan trigerin durumunu takip edebilirim.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun Sinan güzel günlerde kullanın 🧿.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Adnan Çakır yazdı:

Hayırlı olsun Sinan güzel günlerde kullanın 🧿.

Sağol Adnan abi çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...