Abdullah Akbıyık 9 Şubat Paylaş 9 Şubat İyi günler, aracimda resimde atacagim gibi bir islaklik oluyor, alttaki muşamba koruma ve üstteki paspas arasinda, ikisi de suyu geçirmeyecek bir malzeme, birkaç keredir bu suyu görür oldum, aynı zamanda antifriz degisimi yapilali bir ay olmadı genleşme tankı maximumdam minimuma inmiş- iki kere sabah motor sogukken kontrol ettim- Bazı su borularinin kelepcelerinde antifriz renginde izler gördüm oradan kacirdigini dusunmekteyim, sanayiye gidip su kaçak testi yaptıracağım. Direksiyon altıdaki ıslaklık ile bunun bir bağlantısı var mıdır, Bu ıslakligin sebebi ne olabilir? Not: yagmur giderlerini kontrol ettim tıkanma mevcut degildi. Şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Sürücü tarafında vitesin alt kısımındaki kapağı çıkarın. Orada kalorifer peteği var, onu bir kontrol edin. Pedalların arkasına bakın ışık ile, bu kadar ıslanmaz ama debriyaj merkezi bozuk olabilir. Bozulursa o da hidrolik sızdırır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat kalorifer radyatörü su kaçırıyor olabilir. parmak kontrolünde su yağlı gibi ise 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Akbıyık 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kalorifer peteğini kontrol ettim, borularinin üzerinde antifiriz gördüm, ustaya gittim göğüsün tamamen sökülecegini söyledi. Teşekkürler katkınız için. Peki bu işlem daha basit bir sekilde hallediliyor mu? 10a patlar dedi usta normal midir? Usta seçen bir işlem midir, evin yanında bir klimacı var yakın diye bıraksam fark eder mi, usta arastirmaya gerek var mi? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Abdullah Akbıyık yazdı: Kalorifer peteğini kontrol ettim, borularinin üzerinde antifiriz gördüm, ustaya gittim göğüsün tamamen sökülecegini söyledi. Teşekkürler katkınız için. Peki bu işlem daha basit bir sekilde hallediliyor mu? 10a patlar dedi usta normal midir? Usta seçen bir işlem midir, evin yanında bir klimacı var yakın diye bıraksam fark eder mi, usta arastirmaya gerek var mi? Sökmeden yapılmasının tek yolu boruların kesilip araya hortum kelepçe ile değişim yapılması şeklinde olur. Ne kadar ek yeri o kadar ileride sorun çıkarma ihtimali tabi. Verilen fiyat çok değil bence, eğer parça dahil ise tabi (orjinal parça kullanılmasını öneririm) Yorum bağlantısı
Recommended Posts