Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 4 ay kadar önce işverenim (73 yaş) hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen bacağına atan pıhtı sebebiyle hastaneye yattı ve 1 ay süre sonunda vefat etti. Bu kez de teyzem (72 yaş) beynine pıhtı atması sebebiyle kısmi felç geçirdi ve hastanede yatıyor 3 günden bu yana. Refakatçi olarak yanındayım. 2-3 gün sonra değerleri düzelirse beyninden anjiyo olacak.. Şu sıralar çok kişiden duyar oldum bu sıkıntıyı. Doktorunuza danışıp düzenli kan sulandırıcı vs kullanılması gerekiyor ise ihmal etmeyin. Genç yaşlı demeden bol bol su için susamayı beklemeden. (Günde 2 litre gibi)Allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin.. 2 1 6 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçmiş olsun, pazar günü 69 yaşında bir akrabamız beyin kanaması geçirdi benzer sebeplerden. Başarılı bir ameliyat sonrası uyutuluyor her şeye hazırlıklı olun dendi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doktor tavsiyesi ile 2 yıldır bende günde 1 tane kullanıyorum 100 mg kan sulandırıcı ve 5 mg tansiyon ilacı. Ailede hipertansiyon genetik bizim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ölenlere rahmet diliyorum. Cem, teyzen yanına gittiğimizdi pendik'de sanırım. Çok geçmiş olsun. Bende göbek yağı aldıracaktım geçen ay. Doktor arkadaş hayati tehlikesi var dedi. Neymiş, yağ parçaları kılcal damarlara kaçarsa öldürür dediydi. Pıhtı kadar tehlikeli imiş. su işine gelince yok abi içince midem bulanıyor 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Ölenlere rahmet diliyorum. Cem, teyzen yanına gittiğimizdi pendik'de sanırım. Çok geçmiş olsun. Bende göbek yağı aldıracaktım geçen ay. Doktor arkadaş hayati tehlikesi var dedi. Neymiş, yağ parçaları kılcal damarlara kaçarsa öldürür dediydi. Pıhtı kadar tehlikeli imiş. su işine gelince yok abi içince midem bulanıyor Aynen abi o teyzem, üzerimde emeği çoktur sağolsun. Abi su ben de bazen günde 1 bardak zor içiyorum aklıma gelip. 500 ml şişe su alıyorum eve yanıma koyuyorum, gördükçe içmeye çalışıyorum ama çok mühim dedi dr. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Cem Işık yazdı: Aynen abi o teyzem, üzerimde emeği çoktur sağolsun. Abi su ben de bazen günde 1 bardak zor içiyorum aklıma gelip. 500 ml şişe su alıyorum eve yanıma koyuyorum, gördükçe içmeye çalışıyorum ama çok mühim dedi dr. İdrar renginden ayarlamak lazım kullanılacak su miktarını. İdrar uçuk sarı mümkünse renksiz olmalı. Geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Vefat için Allah rahmet eylesin. Teyzeniz içinde acil şifalar dilerim. Bir an önce sağlığına kavuşmasi dilegiyle. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Geçmiş olsun. Rahmetli kayınvalidem beynine pıhtı atmasından felç oldu 5 sene yatağa bağımlı kaldı. tansiyona çok dikkat etmek gerekiyor. İlaç kullanmadan 3 ayda bir kan vererek rahat ediyorum. 1 saat önce tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Acil şifalar. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çok geçmiş olsun. Yaş ilerledikçe katılaşan kan, esnekliğini kaybeden damarlar ve yüksek tansiyon çok tehlikeli oluyor. Yüksek tansiyonu olanlar doktor kontrolünde kan sulandırıcı mutlaka kullansın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Cem çok geçmiş olsun umarım tez zamanda teyzemiz sağlığına kavuşur. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin teyzemize Yorum bağlantısı
İsa Acar 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Acil şifalar diliyorum. Canım annemi kaybetmiştim, aynı durumdan... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Ölenlere rahmet, hastalara acil şifalar dilerim. 40 yaş üstüne çıkınca kontrolleri artırmak gerekiyor malesef ama ihmal ediyoruz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Geçmiş olsun. Anneannem bu sebeple 2-3 aydır hastanede yatıyor. Vücudunun yarısı felç oldu. Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Kaybettiklerinize Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Serkan Derya 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Acil şifalar , hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Benim babamın beynine farklı zamanlarda 4 kez pıhtı attı. Şu an yaşadığınız süreci 2 kez yaşadık. Bundan sonraki süreçte muhtemelen kan sulandırıcı ve tansiyon düzenleyici ilaçlar ile devam edecek. Su özellikle her gün ilaç kullanan insanlar başta olmak üzere belli bir düzeyde tüketilmesi gerek. Bende 2 kez anjiyo oldum. Şu an çok fazla ilaç içiyorum. Doktorunuzun dediği gibi bol su önerildi bana da. Bende buna uymaya özen gösteriyorum. Min. 2 litre gibi tüketiyorum günlük. Allah kolaylık versin. İnşallah pıhtı sonrası beyinde çok bir hasar olmaz ve basit fizik tedavi ile en yakın zamanda ayağa kalkar hastanız. Allah yardımcınız olsun. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Eşimin annesi kasım ayinda bitmiş bir ameliyat sonrası uyandırmaya gitmeden önce akciğere pıhtı atması sonucu vefat etti. Yaş 60-65 falan Gecen ay mesai arkadaşımın eşi beyne pıhtı atması sonucu 1 hafta hastanede yattı kısmi felç geçirdi iyileştiği süreçte vefat etti yaş 56. Yakın zamanda çoğunlukla kalp krizi ve pıhtı vakalarına denk gelmekteyiz. Abi olenlere rahmet kalanlara sağlık diliyorum. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Başınız sağ olsun ve çok geçmiş olsun Abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts