İçeriğe Yönlendir

Pıhtı Atma

Cem Işık

Recommended Posts

Harun Kocaçalışkan

Çok geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cem kardeşim geçmiş olsun. Allah şifa versin. 

Kardiyoloji kontrolünü ihmal etmemek lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık
(düzenlendi)

Cem kardeşim, başın sağ olsun. teyzen ve şifa bekleyen tüm hastalara ALLAH acil şifalar versin.

bende önceleri hiç su içmezdim. 5-6 senedir su tüketimini zorunlu olarak arttırdım. önceleri çok zor oluyor ama sonrasında su içmeye alışıyorsun.

1-2 senedir de ilk ve sonbaharda hacamat yaptırıyorum. 

tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çok geçmiş olsun, 13 sene oldu sanırım, aynısı babamın başına geldi, onda beynin konuşma ve anlama bölümü hasar gördü.... sürekli sulandırıcı ve tansiyon hapı kullanıyor senelerdir...

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Ölenlere rahmet, hastalara acil şifalar dilerim. Belirli bir yaş sonrası kontrolleri artırmak lazım, ne zaman eski zaman ne yiyecekler eski yiyecek.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

cem ben de tanışmıştım teyze ile allah şifa versin kardeşim

eskiler derdi 3gün yatak 4 gün toprak yaş geçtikçe düşünüyorum da çok doğruymuş.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ellerinden öpreim acil şifalar dilerim. geçmiş zaman biz de annem de geceden sabaha oluşan duruma anında müdahele ettrimiştik burada zaman çok önemli 1 günde halletmişti sağolsun hastane

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. 

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. Buna rağmen suyu da içmeye çalışıyorum. Ama onu da fazla içemiyorum, çünkü vücudumda ödem yapıyor. Onu önlemek içinde ürikoliz diye bir hap içiyorum. Tam bir kör sarmal, peh!:shok:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Abi allah şifa versin, geçmiş olsun. Bizim kurumda da 30 yaşında bir arkadaş aynı şikayet ile hastanede yatıyor şuan. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Haşmet Güngör
    • Muharrem Karagülle
  • Yeni Oluştur...