Ramazan Turan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Cem bey, arkadaşın eşi, 44 yaşında okul öğrencisi öğretmen arkadaşımız, yaklaşık 2 hafta önce kalp krizi geçirip, ardına hemen beynine pıhtı atma sebebiyle bugün vefat etti. Yine down sendromu olan 8 yaşında bir öğrencimiz hem beynine, hem de midesine pıhtı attı(İlk kez duyduğum bir olay), yoğun bakımda şu an, entübe edilmiş, Allah şifa bekleyen herkese acil şifalar versin... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Başın sağ olsun Cem. Teyzeye de acil şifalar. Günümüz beslenme alışkanlıkları, stres, belki de Covid dönemindeki aşılar bu tarz olayları arttırdı gibi. Ben de hipertansiyon hastasıyım ilacım var, kan sulandırıcıyı da 2-3 yıldır kullanıyorum. Ama risk yine de var tabi bunu en aza indirgemek önemli. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Başın sağ olsun . Teyze için de acil şifalar dilerim. Aklıma geldikçe kan sulandırıcı içiyorum suya gelince günlük 2 lt nin altına inmemeye dikkat ediyorum. Yorum bağlantısı
Hakan Berk 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce (düzenlendi) Ölenlere Allah rahmet eylesin, rahatsızlığı devam edenlere çok geçmişler olsun. Normalde AstraZeneca/Sputnik V aşıları özellikle pıhtı ile ilişkiliydi fakat tüm aşıların uzun süreli etkileri yeni yeni araştırılıyor haliyle. The Lancet (dünyanın en iyi 3-4 tıp dergisinden birisi)'de yayınlanan bir çalışma var birkaç ay önce, maalesef COVID-19 hastalığının hiç enfekte olmamış insanlara göre pıhtı atma oranını 4 kat ortalamasında arttırdığını raporladılar. Tabi aşı olmak COVID-19 geçirmekten çok daha düşük riskte pıhtı sorunu yaşatıyor. Okumak isterseniz linki: https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S2352-4642(25)00247-0 Ben aşının kendisinden çok hastalığın kendisi (COVID-19) ile alakalı olduğunu düşünüyorum bu durumun, okuduğum bunca makaleden vardığım sonuçla. Aralıklarla doktorlarınız ile görüşüp gerekli önleyici tedavileri tartışmakta fayda var. Yapmaktan kaçınan doktorlarınızı lütfen değiştirin. 48 dakika önce tarihinde Hakan Berk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts