Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Cem kardeşim geçmiş olsun. Allah şifa versin. Kardiyoloji kontrolünü ihmal etmemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Cem kardeşim, başın sağ olsun. teyzen ve şifa bekleyen tüm hastalara ALLAH acil şifalar versin. bende önceleri hiç su içmezdim. 5-6 senedir su tüketimini zorunlu olarak arttırdım. önceleri çok zor oluyor ama sonrasında su içmeye alışıyorsun. 1-2 senedir de ilk ve sonbaharda hacamat yaptırıyorum. 2 saat önce tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çok geçmiş olsun, 13 sene oldu sanırım, aynısı babamın başına geldi, onda beynin konuşma ve anlama bölümü hasar gördü.... sürekli sulandırıcı ve tansiyon hapı kullanıyor senelerdir... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ölenlere rahmet, hastalara acil şifalar dilerim. Belirli bir yaş sonrası kontrolleri artırmak lazım, ne zaman eski zaman ne yiyecekler eski yiyecek. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce cem ben de tanışmıştım teyze ile allah şifa versin kardeşim eskiler derdi 3gün yatak 4 gün toprak yaş geçtikçe düşünüyorum da çok doğruymuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce ellerinden öpreim acil şifalar dilerim. geçmiş zaman biz de annem de geceden sabaha oluşan duruma anında müdahele ettrimiştik burada zaman çok önemli 1 günde halletmişti sağolsun hastane Yorum bağlantısı
Recommended Posts