Emre KRMN 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Arkadaşlar merhaba, 2010 Cruze LS aracımı sattıktan sonra 4-5 aydır araçsızım ve araç almak istiyorum. Başlıkta belirttiğim üzere 2002 Model, Ford Fiesta 1.25 Ghia aracı gözüme çarptı ve açıkçası hoşuma gitti. Bekar biriyim ve sürekli gezen tozan biriyim diyebilirim. Bu araç hakkında ne diyorsunuz? Şimdiden herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sürekli gezen biriysen biraz daha üst model bakmalısın. 2002 model bezdirir seni. Yorum bağlantısı
Emre KRMN 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Sürekli gezen biriysen biraz daha üst model bakmalısın. 2002 model bezdirir seni. Ne konuda bezdirir hocam? Sürekli öyle dağa taşa çıkma anlamında değil de; şehir içi ve İzmir, Bursa gibi yerler. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hocam bakımlısını bulman çok zor. Alacaksın buna bi ton masraf yapacaksın.O ayrı bi dert. Yok ustasını bul cartı curtu hiç gerek yok.Ekstra yolda kalmaları saymıyorum ona hazırlıklı ol zaten. Bu arada birebir yaşadığım için bu şekilde konuşuyorum. Eskinin derdiyle uğraşacağına yenisinin borcuyla uğraş demişler. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre KRMN yazdı: Ne konuda bezdirir hocam 24 yıllık bir makineden bahsediyoruz... ne kadar bakımlı olsa da illaki bir yerlerden birşeyler çıkaracaktır. Yorum bağlantısı
Emre KRMN 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Hocam bakımlısını bulman çok zor. Alacaksın buna bi ton masraf yapacaksın.O ayrı bi dert. Yok ustasını bul cartı curtu hiç gerek yok.Ekstra yolda kalmaları saymıyorum ona hazırlıklı ol zaten. Bu arada birebir yaşadığım için bu şekilde konuşuyorum. Eskinin derdiyle uğraşacağına yenisinin borcuyla uğraş demişler. Çevremde ki herkes Ford kullanıyor hocam zaten; fiesta, focus 1 falan... Bütçem max 250k ve bu fiyatlara da bu araçlar var maalesef diğerleri hep tofaş. Tofaş da almak istemiyorum artık. Yolda kalmanız neden oldu peki hocam, sorun neydi? Hasan Karabekiroglu yazdı: 24 yıllık bir makineden bahsediyoruz... ne kadar bakımlı olsa da illaki bir yerlerden birşeyler çıkaracaktır. Tabi ki çıkaracak hocam, 2010 Cruze aracım bile masraf çıkartmıştı. Onlara hazırlıklıyım Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 250 k varsa ve evli değil bekar isem on numara bi honda motor alır yoluma bakarım. O paraya alacağın araba yıkık bi araba olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts