Eyüp Çetin 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Suzuki'nin Yeni Across'u. Suzuki, 2020 yılından beri Across'u ürün gamında tutuyor. Japon üreticinin "RAV4'ü" olan Across, temelini aldığı modelin yeni nesle geçmesinin ardından kendisi de kabuk değiştirdi. Görsel olarak yeni Across; keskin hatlı ön bölümü, iddialı panjur tasarımı, büyük jantları ve kaslı çamurluk ağızlarıyla SUV karakterini ön plana çıkarıyor. Fakat sizin de görebildiğiniz gibi yeni Across, yeni RAV4'e olabildiği kadar benziyor. Model, dört farklı gövde rengi ile satışta olacak. İç mekanda ise değişiklikler net şekilde ortaya çıkıyor. Suzuki'nin "ada mimarisi" adını verdiği ve hem fiziksel tuşları hem de ekranları gruplandığı bir kurulum tercih edilmiş. Multimedya sistemi, elektronik vites ve diğer kontrol üniteleri bu yapıya entegre ediliyor. Model 12.3 inçlik bir dijital gösterge paneli ve 12.9 inçlik bir multimedya ekranına sahip. Across, tarihinde ilk kez Head-up Display (HUD) donanımı ile birlikte gelecek. Kaynak: https://tr.motor1.com/news/786821/2026-suzuki-across-resmi/ İşte Fotoğraflar Beğendik mi? Şahsen ben beğendim. Suzuki iyidir özellikle Suzuki Vitara çok hoşuma giden bir model. Across'un da yeni tasarımı şık olmuş gücüm yetse tercih edebileceğim bir araba olurdu. Toyota amblemi takılsa makyajlanmış RAV4 sanabilirdik. 5 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Suzuki iyi güzel de bir alman konforu yok. Birde şu ek vergi olayı var, vitara sanırım macaristan üretimi olduğu için etkilenmedi ama bunun üretimi japonya ise fiyattan pek alıcısı çıkmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Eyüp Çetin yazdı: . Japon üreticinin caponlar önce turistlere wc olağanı sağlasın, festivali bu yüzden iptal etmişler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Motoru nasıl bişi acaba.. artık yeni lansman kılyo da bile yazmıyor o bilgi Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Motoru nasıl bişi acaba.. 1.4 hibritdir Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 1 sene vitara kullandık motor şanzıman çok güzel ama iç plastik kalitesi evlere şenlik leğen plastiği nden iç mekan yapmışlar Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: caponlar önce turistlere wc olağanı sağlasın, festivali bu yüzden iptal etmişler Binlerce adam gelip bahçeme ..çarsa, ben de iptal etmesini isterdim. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben beğendim ama Türkiye'de bu araçlar nedense bana çok pahalı satılıyor gibi geliyor. O yüzden bir chery'ler gibi tutmuyor, alıcısı olmuyor. Bizde tutması için "ucuz" olacak. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: caponlar önce turistlere wc olağanı sağlasın, festivali bu yüzden iptal etmişler çöp kutusuda yok üstelik Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Motor Toyota Rav4teki 2.5 hybrid arabada corolla cross kılıklı olmuş, motordan zaten kaybetti bile, birde kibrit, ohh suyundanda koy.... bu japonlar ortak üretimemi geçti, bu ney arkadaş... kocaman ilkelmotor ve kibrit sistem, ohoooo 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ötv kurbanı iki model ; RAV4 ve Across . eski RAV4 aşağıdaki matrah sebebiyle %150 Ötvye giriyor. yeni gelecek olanın elektrikli motor güncellenir ve çıplak fiyatı 1.650 yi geçer ve ,%220 Ötv baremine girerse 7 milyonları bulur. ki hali hazırda eski kasayı en son 5 milyonlara sattık. --- Elektrik motoru da olanlardan elektrik motor gücü 100 kW'ı geçip motor silindir hacmi 2500 cm³'ü geçmeyenler --- Elektrik motoru da olanlardan elektrik motor gücü 100 kW'ı geçip motor silindir hacmi 2500 cm³'ü geçmeyenler ---- Özel tüketim vergisi matrahı 170.000 TL’yi aşmayanlar ---- Özel tüketim vergisi matrahı 1.650.000 TL’yi aşmayanlar 150 bu da kopyası olduğu yeni RAV4 . https://www.motor1.com/reviews/775918/2026-toyota-rav4-first-drive-review/ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce araba alma değişme işi normal vatandaş için bitti diyebiliriz, hatta çoktan dedik bile.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts