Halit Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mrb geçen hafta bi aksiyon yaparak dünyaya kaç kez gelecez diyerek i20 aracımı satıp 1.6 tgdi dct tucson sahibi oldum. Araca alışma evresindeyim merak ettiğim konular var. 1)Yeni tucsonlarda ıslak dct var deniyor kalkışta hızlanırken vs doğru kullanım dikkat etmem gereken şey var mı araç garantili ama servistir vs başım ağrısın istemiyorum. 2)Diğer konuda şanzuman sağlığı için auto hold aktif kullanılmalı mı sadece rampa lı trafikte mi kullanılmalı. 3)Işıkta uzun beklerken vites n ye alıp mı beklenmeli Bilen arkadaşlardan destek bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun Patinaj yaptırmayın. Durduğunuz zaman fren ile oynamayın. Yani durunca tam durun. Sıkışık trafikte spor modda olun. Geri kalanını arkadaşların detaylandıracaktır. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Önce N konumuna alın sonra el frenini çekin sonra P konumuna alıp öyle kapatın arabayı. Otomatik vites arabaya bu tavsiyeyi yapmazsam olmaz. 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts