Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Anlatam adamlar deney yapmıştı. Bu tip bir bisiklet ile yapılan yol sonunda yanan kaloriyi geri kazanmak için iki lahmacun yemişti. Araba ise aynı yolda yaktığı benzin, bisiklet ile yakılan kalori bedelinden çok daha azdı. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bisiklet. Fren sistemi de çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın çok güzel. Ben dağ bisikleti ile takılıyorum bazen yollarda yanımdan buna benzeyen modeller süratli bir şekilde geçip gidiyorlar. Arkalarından bağırıyorum: "Sen daha hızlı gidebilirsin ama ben her yere giderim." Merak ettiğim birkaç yer var. 1- Pedaldan aktardığın gücü kaybetmemek namına hiç süspansiyon yok ve lastikler taş gibi sert olacak şekilde hava ile dolu. Bir şeyin üzerine geçtiğinde ağrı sızı oluyor mu? 2- Bende Maxxis Minion DHR 2 arazi lastikleri var, en ufak kayma tehlikesinde dıştaki dişler tutup çekiyor hissediyorum. Bunda yüzey dümdüz, düşmek ne kadar olası? ağrı sızı süspansiyonlu bisiklette de olur önemli olan doğru ölçüdeki bisikleti uygun ayarlarda kullanmak gerekiyor düşmek her bisiklette olası ancak bu tip yol bisikletlerinde ıslak zemin hariç düşmek oldukça zor Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Hayırlı olsun. Ben 25 yıldır bisikletimi kullanmıyorum. Yıllardır depoda bekliyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Anlatam adamlar deney yapmıştı. Bu tip bir bisiklet ile yapılan yol sonunda yanan kaloriyi geri kazanmak için iki lahmacun yemişti. Araba ise aynı yolda yaktığı benzin, bisiklet ile yakılan kalori bedelinden çok daha azdı. İyi de kimse benzin pahalı diye 300 bin liraya bu aleti almaz zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts