Mehmet Ozyurek 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Ali Gülmez yazdı: Evde 3 bisiklet var hocam banyoda yıkıyorum ellerimle Banyoda kamera mı var len Nasıl çektin bu fotoğrafı 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Cumartesi 07:37 Yazar Paylaş Cumartesi 07:37 Mehmet Ozyurek yazdı: Banyoda kamera mı var len Nasıl çektin bu fotoğrafı İphone 16 geniş açı yatay çekim Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 15:26 Paylaş Pazartesi 15:26 Ali Gülmez yazdı: Evde 3 bisiklet var hocam banyoda yıkıyorum ellerimle bende bulasik makinasinda jant yıkamıstım normal bana yani 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yeni güncellemeler geldi güncel selem takıldı 5750 tl yol bilgisayarı aldım 9000 tl gidon sipariş ettim 4250 tl pedal 4000 tl suluk kafesleri değişti 1000 tl bakım olarakta powermeter pili değişti yazılım güncellendi vitesler için dün akşam bilgisayara bağladım yazılımsal ayarlarını güncelledim hatalı kısımları düzelttim yol bilgisayarım ile vites sistemi birbirini görmüyor o nedenle bluetooth kiti ve kablo alınacak ki bunlar shimano için özel üretilen şeyler kablo ve kit 9000 tl arka ruble ve zincir değiştiğinde tamamlanmış olacak ek olarak fren hidroliği ve balatalar değişince her şey bitecek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts