Mehmet Ozyurek 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Ali Gülmez yazdı: Evde 3 bisiklet var hocam banyoda yıkıyorum ellerimle Banyoda kamera mı var len Nasıl çektin bu fotoğrafı 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Banyoda kamera mı var len Nasıl çektin bu fotoğrafı İphone 16 geniş açı yatay çekim Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 15:26 Paylaş Pazartesi 15:26 Ali Gülmez yazdı: Evde 3 bisiklet var hocam banyoda yıkıyorum ellerimle bende bulasik makinasinda jant yıkamıstım normal bana yani 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Yeni güncellemeler geldi güncel selem takıldı 5750 tl yol bilgisayarı aldım 9000 tl gidon sipariş ettim 4250 tl pedal 4000 tl suluk kafesleri değişti 1000 tl bakım olarakta powermeter pili değişti yazılım güncellendi vitesler için dün akşam bilgisayara bağladım yazılımsal ayarlarını güncelledim hatalı kısımları düzelttim yol bilgisayarım ile vites sistemi birbirini görmüyor o nedenle bluetooth kiti ve kablo alınacak ki bunlar shimano için özel üretilen şeyler kablo ve kit 9000 tl arka ruble ve zincir değiştiğinde tamamlanmış olacak ek olarak fren hidroliği ve balatalar değişince her şey bitecek 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kaç kg bunlar? bendeki cihaz 2021 yılı olması di2 lu ve disk frenli olmasından kaynaklı pedalsız 8.3 kg maalesef Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce yok extra takılanlar kaç kg ilave getirdi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yok extra takılanlar kaç kg ilave getirdi abi taktığım sele daha hafif zaten suluklar dahil aynı hesaba geldi yani total ağırlık değişmeyecek ultegra ile 105 ruble arasında bile ağrlık farkı var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yok extra takılanlar kaç kg ilave getirdi 0-50km'de fark atar sendeki 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Lastiği kaç lira bunun.. Abim bu bisikletin lastikleri benim transitin 6 lastiği kadar eder herhalde 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Umut Kazanç yazdı: Abim bu bisikletin lastikleri benim transitin 6 lastiği kadar eder herhalde Cem Yılmaz diyorya bende buna oturacak şey yok, o misal Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Lastiği kaç lira bunun.. Bisikletlerde her bütçeye göre ekipman var abi sıfırı 30 bin tl olan yol bisikletinin yanında 600 bine satılan bisiklette var iş senin fantezi dünyana bakıyor biraz benim bisiklet şu an sipariş versem yurtiçi fiyatı 7500 euro lastikte ise tanesi 700 de var 5000 tl ye de var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: 0-50km'de fark atar sendeki mıknatısı söktüm 85 bile yapar artıkın hızı görmezse 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts