Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce merhabalar hayalimdeki bisiklete sonunda kavuştum 2021 model gidon boğazı hariç full karbon ispanya üretimi orbea orca omr di2 ultegra bisikleti 2.elde 150 bine aldım şu an muadili 300 bin tl diyebiliriz elektronik vites sistemi var ayarlarsam otomatik vites bile değiştiriyor sele borusunda batarya var kadro ise şarj portu var. Viteslerdeli tuşa basmam ile orta ve arka aktarıcıdaki motorlar sayesinde kendi kendine vites atabiliyor ya da yolda giderken vites ayarını kendisi yapabiliyor kadro maşa gidon sele borusu jantlar aynakol dahil full karbon hidrolik disk fren var çok akıcı bir bisiklet hızlı gidebilmek için tasarlanmış pedal bile çevirmediğinizde akıp gidiyor ayna kolda powermeter var hayalimi gerçekleştirdim ruble ve zincir gibi parçalar değişecek maliyetli bir bakım olacak şu an kullandığım sele bile 5750 tl ye satılıyor ekipmanlar çok pahalı hafta sonu 105 kilitli pedal aldım 4000 tl 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Maşallah güle güle kullan. Pist yarışlarında kullanılanlara benziyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah güle güle kullan. Pist yarışlarında kullanılanlara benziyor. Uluslar arası profesyonel yarışlarda kullanılan bisikletlerden abi her donanım çok üst seviyede 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bütün cehaletimle soruyorum, bunu diğer bisikletlerden farklı kılan nedir anlattığınız özellikler dışında? Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sahın yazdı: Bütün cehaletimle soruyorum, bunu diğer bisikletlerden farklı kılan nedir anlattığınız özellikler dışında? Hayırlı olsun Aşırı hafif galiba. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Murat Sahın yazdı: Bütün cehaletimle soruyorum, bunu diğer bisikletlerden farklı kılan nedir anlattığınız özellikler dışında? Hayırlı olsun Saydığım özellikler özel kılıyor bu sayede çok hafif oluyor hidrolik disk fren olunca rampa inişlerde daha güvenli olup viraja daha geç fren yaparak girebiliyorum çok hafif bir bisiklet oluyor baz paket tiguan ile porsche cayen arasındaki fark neyse bu bisiklette öyle 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayalini gerçekleştirmen çok güzel, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Sen yine de çok fazla fiyat konusunu gündeme getirme, (eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma). Bi bakmışsın ötv mtv sigorta ehliyet vs istiyorlar 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Güzel günlerde kullanın, çok güzel Yollarda bisiklet sürmekten korkuma sattım yol bisikletimi, MTB ile dağlar daha güvenli 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Sen yine de çok fazla fiyat konusunu gündeme getirme, (eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma). Bi bakmışsın ötv mtv sigorta ehliyet vs istiyorlar şarjlı ayakta durulan scooter lar için trafik sigortası şartı getirildi şimdiden Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gülmez yazdı: şarjlı ayakta durulan scooter lar için trafik sigortası şartı getirildi şimdiden Kaç watt olduğuna bağlı Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç watt olduğuna bağlı almanyada watt a bakılmadan plaka ve sigorta zorunluluğu vardı abi bence gerekiyor ki trafikte kullanılma izni var Yorum bağlantısı
Hamit inan 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Malın değerini bilene sormak lazım. Benim için buradan bakınca sıradan bisiklet. Hepsi bisiklet Hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce hayırlı olsun güzel makina. koltuk takımına oturduğuna göre artık aileden biri olmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts