Kemal Korkmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Son 3-4 aydır Sürekli elektrikli araç araştırmaları yapıyordum. Aralık ayı Togg kredi kampanyasının cazipliğinden dolayı bu araçta karar kıldım. Sipariş verdikten sonra teslimatı 1 ay sürdü . Meridian ses sistemli sipariş vermiştim ama herkes yüklenince tedarik sıkıntısı olmuş sonrasında V2 Cam tavan Akıllı destek paket olanı seçmek zorunda kaldım. Alır almaz Lastiklerini değiştim üzerinde gelen lastikler 235 40 19 Continental di 235 50 19 Bridgestone Turanza All Sesaon6 taktım gayet menmunum. Teslim alalı yaklaşık 1,5 ay oldu izlenimlerim Şehir içi kullanımı gayet iyi ama Şehirler arası yolculukta planlı hareket etmek gerekiyor. İlk uzun yol deneyimim Niğde - Pamukkale oldu hep yağışta gittik geldik. Aracı genelde Müstakil evden Sanayi tipi elektrik (380V) Powerşarj Taşınabilir cihaz ile şarj ediyorum. Şimdilik yakıt hesabı pek yapmadım ama kış günü olduğu için biraz yüksek muhtemelen . Konfor ve kullanımı çok rahat ölçüleri bayağı büyük park sıkıntısı oluyor. Komple mat PPF kaplama yaptırdım paspas seti aldım. Bir kaç fotosunu ekleyim ... 2 saat önce tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Maşallah hayirli uğurlu olsun. Kazasiz belasiz iyi günlerde kullanin. Rengi çok guzelmis. Şaft tunelinin olmamasi arka kisim yayla gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce hayırlı olsun. T10X den sonra çok konforlu diyorlar. Ben T10X de koltukların baldırını kısa bulmuştum sandalye gibi gelmişti. Bunda da sanırım kısa koltuklar (taban kısmı). teslada da pek iyi değil. bu konuda ne düşünüyorsunuz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bir de bunda ön kamera var. Bu yeni uygulamalarda görünecek. mesela bulunduğunuz yola göre yapay zeka müzik değişecek vs. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Maşallah Abi gülerek kullan, kaplama çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Hakan Berk 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Maşallah çok güzel, hayırlı olsun kazasız belasız Urla Yeşili olayı ilginçmiş Urla nereden akıllarına gelmiş acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts