Tamer Olcay Çiçek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel araç demicem güzel akıllı cihaz 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Bagajı süperb kadar var mı Kemal abi? Araç Superb den 3cm kısa 5 cm geniş 10 cm yüksek ve aks aralığı 5 cm uzun . Bence bagajı Superb ile aynı gibi Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Tamer Olcay Çiçek yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel araç demicem güzel akıllı cihaz Teşekkürler ve Cihaz diyecekmişiz bende pek alışamadım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun. Yalıtım, ağırlıktan dolayı virajda salma var mı yok mu, bunları merak ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Gurur verici, kendi aracımız. Hayırlı olsun, kaza bela cezadan uzak olun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) hayırlı olsun... 7 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı uğurlu olsun olumlu olumsuz yönleri arada bir yazarsanız merakımız giderilir güzel duruyor araç Hep derdim bu arabaya bu lastik mi takılır orantısızdı arabaya. Değiştirmekle en iyisini yapmışsınız Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Yalıtım, ağırlıktan dolayı virajda salma var mı yok mu, bunları merak ediyorum Teşekkürler Yalıtım çok iyi değil rüzgar sesi mevcut ama bayağı viraja gidiyor orası burası oynamıyor Berke Kaya yazdı: Gurur verici, kendi aracımız. Hayırlı olsun, kaza bela cezadan uzak olun. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: hayırlı olsun... Teşekkür ederim Halit Demir yazdı: Hayırlı uğurlu olsun olumlu olumsuz yönleri arada bir yazarsanız merakımız giderilir güzel duruyor araç Hep derdim bu arabaya bu lastik mi takılır orantısızdı arabaya. Değiştirmekle en iyisini yapmışsınız Teşekkürler tabiki yazarım illaki sıkıntılar olacaktır bilgi paylaşımı çok olursa bakıp çözeriz muhtemelen Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Kemal Ağabey, hep beğendiğim bir model, lastikleri değiştirince araba biraz daha güzelleşti gözümde.. Ben de şartları zorlayıp almak istiyorum ama hanım suv istiyor. Alıştık galiba biz:( 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Araç Superb den 3cm kısa daha uzun gözüküyor tasrım iyi demekk ki Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız kullanılsın. Mardin ve Kula da güzel. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Üstad hayırlı olsun. Rengi çok güzel. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce sedan ve suv olarak bakınca fiyatları aynı hiç fark yok değil mi? sedansızlık zamanlarında bu rakama tek seçenek bu olarak durmakta. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 28 dakika önce Yazar Paylaş 28 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Kemal Ağabey, hep beğendiğim bir model, lastikleri değiştirince araba biraz daha güzelleşti gözümde.. Ben de şartları zorlayıp almak istiyorum ama hanım suv istiyor. Alıştık galiba biz:( Teşekkür ederim Emre Son 3 araçtır Hep Suv birazda sedan olsun diye bunu seçtim T10x ile T10F arasında 12 cm var Yorum bağlantısı
Recommended Posts