Coşku Mert 8 saat önce Paylaş 8 saat önce hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Allah kaza bela ceza göstermesin abi, çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yok ses. Ama arka arkaya sürmeden anlaşılmaz. Belki rüzgarlıydı hava? hayırlısı olsun renk gerçekten çok güzel Mehmet hocam senin Tesla ile Niğde ye gidelim testi yapalım söğürme yiyip gelelim nasıl fikir ama 1 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Kemal abi, kazasız belasız kullan İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: hayırlısı olsun renk gerçekten çok güzel Mehmet hocam senin Tesla ile Niğde ye gidelim testi yapalım söğürme yiyip gelelim nasıl fikir ama İki kez gittim niğdeye üçüncünün vakti yaklaşıyor 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Maşallah hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok güzel görünen bir araç gördükçe gönlüm kayıyor :-) Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın. Farların üzerindeki etiketin fotosunu paylaşır mısınız ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun Kemal abi, pek güzel canavar, maşallah Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Coşku Mert yazdı: hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belasız Teşekkürler Çoşku sağ olasın Talha Bilgi yazdı: Allah kaza bela ceza göstermesin abi, çok güzel. Teşekkür ederim Murat Gedik yazdı: Maşallah hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok güzel görünen bir araç gördükçe gönlüm kayıyor :-) Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: hayırlısı olsun renk gerçekten çok güzel Mehmet hocam senin Tesla ile Niğde ye gidelim testi yapalım söğürme yiyip gelelim nasıl fikir ama Sağ olasın Başkan Hocam ile gelin tabiki yaparız bi söğürme ... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Kemal. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Farların üzerindeki etiketin fotosunu paylaşır mısınız ? Teşekkürler sağ olun İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın Teşekkürler Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Kemal. Güle güle kullanın. Sağ olasın Önder abi Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun. Renk çok güzel Teşekkür ederim Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, renk çok güzel olmuş. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hayırlı olsun Kemal. ALLAH ağız tadı ile binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Acaba diyorum tesla gibi kaput altıda üzerine kapak gibi bir şey eklenip şu görüntü olmasa daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor değilim. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Serhat Işık yazdı: hayırlı olsun Kemal. ALLAH ağız tadı ile binmeyi nasip etsin. Teşekkür ederim Serhat sağ olasın Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Acaba diyorum tesla gibi kaput altıda üzerine kapak gibi bir şey eklenip şu görüntü olmasa daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor değilim. Teşekkürler Kaputu böyle olacağına saklasa daha düzgün olabilirdi eksikleri var illaki yavaş düzeltirler muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce lastikler tam olması gerektiği gibi olmuş. güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. T10F ile ben de bayağıdır bakışıyorum. Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Eski bir T10x kullanıcısı olarak, hayırlı olsun diyorum. T6 çıkarsa ben de kervana katılabilirim ilerde nasipse. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Urla'da yeşil mi varmış Hayırlı olsun abi, tüketim nasıl? Kaç kw gösteriyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts