Kemal Korkmaz 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun,kazasız belasız. Teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Mart Paylaş 7 Mart Abi sağlıkla kullan inşallah, benimde aklımda , SUV pek sevmimm. 4More mu alsak 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 10 Mart Paylaş 10 Mart Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Şuanda tüm zamanların tüketim değeri nedir? 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Hafta sonu bi Mardin yapıp geleyim diyorum İki şarj ile varırım inşallah Astor Enerji o tarafta güçlü Elektrikli ile gidip gelen oldu mu oralara ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce (düzenlendi) Ben geçen gün bir plan yaptım Mardin’e. Bi sorun görünmüyor, her yer şarj istasyonu. kaldı ki benim aracın menzil daha kısa T10F’e göre. Nevşehir’den %100 ile çıkarsam 2 kere %80 bir kere de %55 şarj yaparak %20 şarj ile varırsın diyor bana. Toplam 830km. 1500₺ de DC şarj maliyeti çıkarıyor. 55 dakika önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts