Kemal Korkmaz 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun,kazasız belasız. Teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Mart Paylaş 7 Mart Abi sağlıkla kullan inşallah, benimde aklımda , SUV pek sevmimm. 4More mu alsak 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 10 Mart Paylaş 10 Mart Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Şuanda tüm zamanların tüketim değeri nedir? 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Dün saat 19:40 Yazar Paylaş Dün saat 19:40 Hafta sonu bi Mardin yapıp geleyim diyorum İki şarj ile varırım inşallah Astor Enerji o tarafta güçlü Elektrikli ile gidip gelen oldu mu oralara ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ben geçen gün bir plan yaptım Mardin’e. Bi sorun görünmüyor, her yer şarj istasyonu. kaldı ki benim aracın menzil daha kısa T10F’e göre. Nevşehir’den %100 ile çıkarsam 2 kere %80 bir kere de %55 şarj yaparak %20 şarj ile varırsın diyor bana. Toplam 830km. 1500₺ de DC şarj maliyeti çıkarıyor. 1 saat önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Mustafa Arıkan yazdı: Ben geçen gün bir plan yaptım Mardin’e. Bi sorun görünmüyor, her yer şarj istasyonu. kaldı ki benim aracın menzil daha kısa T10F’e göre. Nevşehir’den %100 ile çıkarsam 2 kere %80 bir kere de %55 şarj yaparak %20 şarj ile varırsın diyor bana. Toplam 830km. 1500₺ de DC şarj maliyeti çıkarıyor. Otoban üzerinde Astor Enerji 1 kez Osmaniye de 1 kez de Şanlıurfa çıkışında istasyon görünüyor istasyonları da kontrol ettim açık görünüyor yola çıkmadan tekrar kontrol edecem Mardine %30-40 ile ulaşırım diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts