İçeriğe Yönlendir

Togg T10F V2 Urla

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Fatih Uzun

Hayırlı olsun,kazasız belasız.:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
Fatih Uzun yazdı:

Hayırlı olsun,kazasız belasız.:nazar:

Teşekkür ederim abi 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Furkan Avcı

Abi sağlıkla kullan inşallah, benimde aklımda , SUV pek sevmimm.
4More mu alsak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

güzel günlerde kullanın. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Şuanda tüm zamanların tüketim değeri nedir? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kemal Korkmaz

Hafta sonu  bi Mardin yapıp geleyim diyorum  İki şarj ile varırım inşallah Astor Enerji o tarafta güçlü  Elektrikli ile gidip gelen oldu mu oralara ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)

Ben geçen gün bir plan yaptım Mardin’e. Bi sorun görünmüyor, her yer şarj istasyonu. 
kaldı ki benim aracın menzil daha kısa T10F’e göre.

Nevşehir’den %100 ile çıkarsam 2 kere %80 bir kere de %55 şarj yaparak %20 şarj ile varırsın diyor bana. Toplam 830km.

1500₺ de DC şarj maliyeti çıkarıyor.

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
Mustafa Arıkan yazdı:

Ben geçen gün bir plan yaptım Mardin’e. Bi sorun görünmüyor, her yer şarj istasyonu. 
kaldı ki benim aracın menzil daha kısa T10F’e göre.

Nevşehir’den %100 ile çıkarsam 2 kere %80 bir kere de %55 şarj yaparak %20 şarj ile varırsın diyor bana. Toplam 830km.

1500₺ de DC şarj maliyeti çıkarıyor.

Otoban üzerinde Astor Enerji 1 kez Osmaniye de 1 kez de Şanlıurfa çıkışında istasyon görünüyor istasyonları da kontrol ettim açık görünüyor  yola çıkmadan tekrar kontrol edecem Mardine %30-40 ile ulaşırım diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Belki zaten yapıyorsunuzdur, bir kaç video denk geldi, şarj istasyonu var görünüyor ama arızalı. Batıda başka istasyon bulmak kolay olur ama doğuda belki biraz daha temkinli olmak gerekir. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Metin Akbal
  • Yeni Oluştur...