Fatih Keskin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqainin benzin lambası yandı. Benzin almaya gittim. 2000 liralık ver dedim ve içeriye ödemeye geçtim. Ancak acaba 2000 liralık almazmış ki diye de düşünüyorum. O sırada baktım pompacı işini bitirmiş fişi getiriyor bana. Ödemeyi yaptım arabaya bindim. Baktım depo yarıyı az geçmiş. Bu içten yanmalı anısı da yerleşti işte beynime. o paraya 4 defa şarj ederdim şehirler arası en az 1200 km giderdim 4 gün tatilim var bi Niğde yapsam mı acaba 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Fatih Keskin yazdı: o paraya 4 defa şarj ederdim şehirler arası en az 1200 km giderdim 4 gün tatilim var bi Niğde yapsam mı acaba Sür gel Başkan bi kapışırdık... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: 1500 kw dan kullandın mi ? 1100 kW kalmış Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Murat Sürmeli yazdı: En sevdiğim T10F rengi, hayırlı olsun Ama siz Oltu seçtiniz Murat hocam. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ayhan Asil yazdı: Ama siz Oltu seçtiniz Murat hocam. Gönül her istediğini alamıyor Ayhan hocam Diğer konuda detaylandırdım 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Gönül her istediğini alamıyor Ayhan hocam Diğer konuda detaylandırdım Anladım ben onu hocam 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Gönül her istediğini alamıyor Ayhan hocam Diğer konuda detaylandırdım Aldığını seveceksin o zaman, siyahı temiz tutmak harici güzel renk. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Aldığını seveceksin o zaman, siyahı temiz tutmak harici güzel renk. Benim araç Urla ama mat kaplama olduğu için bütün tozları topluyor... Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Kemal Korkmaz yazdı: Benim araç Urla ama mat kaplama olduğu için bütün tozları topluyor... Siyah mondeo yu yıkadığım zaman bütün tozlsrı sanki elektriklenip üzerine çekiyor, çok gıcık oluyorum. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Kemal Korkmaz yazdı: Benim araç Urla ama mat kaplama olduğu için bütün tozları topluyor... Ben siyaha mat düşünüyordum Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Hayırlı olsun.. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Bu toz işi burda daha çok, arca camı silerken ön cam toz oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts