Fatih Keskin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqainin benzin lambası yandı. Benzin almaya gittim. 2000 liralık ver dedim ve içeriye ödemeye geçtim. Ancak acaba 2000 liralık almazmış ki diye de düşünüyorum. O sırada baktım pompacı işini bitirmiş fişi getiriyor bana. Ödemeyi yaptım arabaya bindim. Baktım depo yarıyı az geçmiş. Bu içten yanmalı anısı da yerleşti işte beynime. o paraya 4 defa şarj ederdim şehirler arası en az 1200 km giderdim 4 gün tatilim var bi Niğde yapsam mı acaba 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Fatih Keskin yazdı: o paraya 4 defa şarj ederdim şehirler arası en az 1200 km giderdim 4 gün tatilim var bi Niğde yapsam mı acaba Sür gel Başkan bi kapışırdık... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: 1500 kw dan kullandın mi ? 1100 kW kalmış Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Murat Sürmeli yazdı: En sevdiğim T10F rengi, hayırlı olsun Ama siz Oltu seçtiniz Murat hocam. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ayhan Asil yazdı: Ama siz Oltu seçtiniz Murat hocam. Gönül her istediğini alamıyor Ayhan hocam Diğer konuda detaylandırdım 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Gönül her istediğini alamıyor Ayhan hocam Diğer konuda detaylandırdım Anladım ben onu hocam 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Gönül her istediğini alamıyor Ayhan hocam Diğer konuda detaylandırdım Aldığını seveceksin o zaman, siyahı temiz tutmak harici güzel renk. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Aldığını seveceksin o zaman, siyahı temiz tutmak harici güzel renk. Benim araç Urla ama mat kaplama olduğu için bütün tozları topluyor... Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Benim araç Urla ama mat kaplama olduğu için bütün tozları topluyor... Siyah mondeo yu yıkadığım zaman bütün tozlsrı sanki elektriklenip üzerine çekiyor, çok gıcık oluyorum. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Benim araç Urla ama mat kaplama olduğu için bütün tozları topluyor... Ben siyaha mat düşünüyordum 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu toz işi burda daha çok, arca camı silerken ön cam toz oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Buranın da hiç farkı yok hep bi esinti var Yorum bağlantısı
Recommended Posts