Selçuk Bakış 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Servet Aydın yazdı: Kemal'i çok sevdiğimden bahsetmişmiydim size? Aha bakım zamanı geliyor demek ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Selçuk Bakış yazdı: Aha bakım zamanı geliyor demek ki Yok başka bir iş var galiba, dur bakalım anlarız yakında 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Murat Sürmeli yazdı: Benim 2.0.3, bakalım ne zaman gelecek güncelleme Güncelleme geldiğini nerden öğreniyoruz hocam. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Ayhan Asil yazdı: Güncelleme geldiğini nerden öğreniyoruz hocam. Alttaki ekrandan sirayla Araç Sistem bilgileri Yazilim guncelleme Sonra güncellemeleri kontrol et yaptiktan sonra belli olur 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Ayhan Asil yazdı: Güncelleme geldiğini nerden öğreniyoruz hocam. Sana bir sürü güncelleme gelmiştir Ayhan kardeş. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Sinan Akgöl yazdı: Alttaki ekrandan sirayla Araç Sistem bilgileri Yazilim guncelleme Sonra güncellemeleri kontrol et yaptiktan sonra belli olur Çok çok teşekkür ederim Sinan kardeşim. Ellerine sağlık. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sana bir sürü güncelleme gelmiştir Ayhan kardeş. Hemmen kontrol edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Servet Aydın yazdı: Kemal'i çok sevdiğimden bahsetmişmiydim size? Kemal abi 4more a geçiyor, Kemal abinin T10F Servet abi alıyor, konu budur bence 5 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Bana 2.1.0 geldi, 4 adet güncelleme indirdi, ilki uzundu. yeni teslim edilenler 2.1.1 ile geliyor, elektrikli cihaz takılabilenden. ADAS aktif olan da var, sanırım beta programı, yakında gelir umarım bize de 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts