Selçuk Bakış 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Kemal'i çok sevdiğimden bahsetmişmiydim size? Aha bakım zamanı geliyor demek ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Aha bakım zamanı geliyor demek ki Yok başka bir iş var galiba, dur bakalım anlarız yakında Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Benim 2.0.3, bakalım ne zaman gelecek güncelleme Güncelleme geldiğini nerden öğreniyoruz hocam. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: Güncelleme geldiğini nerden öğreniyoruz hocam. Alttaki ekrandan sirayla Araç Sistem bilgileri Yazilim guncelleme Sonra güncellemeleri kontrol et yaptiktan sonra belli olur 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: Güncelleme geldiğini nerden öğreniyoruz hocam. Sana bir sürü güncelleme gelmiştir Ayhan kardeş. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Alttaki ekrandan sirayla Araç Sistem bilgileri Yazilim guncelleme Sonra güncellemeleri kontrol et yaptiktan sonra belli olur Çok çok teşekkür ederim Sinan kardeşim. Ellerine sağlık. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sana bir sürü güncelleme gelmiştir Ayhan kardeş. Hemmen kontrol edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Servet Aydın yazdı: Kemal'i çok sevdiğimden bahsetmişmiydim size? Kemal abi 4more a geçiyor, Kemal abinin T10F Servet abi alıyor, konu budur bence 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts