Selçuk Bakış 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Kemal'i çok sevdiğimden bahsetmişmiydim size? Aha bakım zamanı geliyor demek ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Aha bakım zamanı geliyor demek ki Yok başka bir iş var galiba, dur bakalım anlarız yakında 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Benim 2.0.3, bakalım ne zaman gelecek güncelleme Güncelleme geldiğini nerden öğreniyoruz hocam. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ayhan Asil yazdı: Güncelleme geldiğini nerden öğreniyoruz hocam. Alttaki ekrandan sirayla Araç Sistem bilgileri Yazilim guncelleme Sonra güncellemeleri kontrol et yaptiktan sonra belli olur 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ayhan Asil yazdı: Güncelleme geldiğini nerden öğreniyoruz hocam. Sana bir sürü güncelleme gelmiştir Ayhan kardeş. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Alttaki ekrandan sirayla Araç Sistem bilgileri Yazilim guncelleme Sonra güncellemeleri kontrol et yaptiktan sonra belli olur Çok çok teşekkür ederim Sinan kardeşim. Ellerine sağlık. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sana bir sürü güncelleme gelmiştir Ayhan kardeş. Hemmen kontrol edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Kemal'i çok sevdiğimden bahsetmişmiydim size? Kemal abi 4more a geçiyor, Kemal abinin T10F Servet abi alıyor, konu budur bence 5 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bana 2.1.0 geldi, 4 adet güncelleme indirdi, ilki uzundu. yeni teslim edilenler 2.1.1 ile geliyor, elektrikli cihaz takılabilenden. ADAS aktif olan da var, sanırım beta programı, yakında gelir umarım bize de Yorum bağlantısı
Recommended Posts