Sinan Akgöl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce 2026 Mart ayinda detaylari açıklanicak ancak Dacia Bigster alt yapisini kullanicak model elektrikli olarak Bursa fabrikasinda üretilicekmiş. Büyük ihtimalle iç mekan tasarimida Bigsterle ayni olucak gibi. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tasarım çok farklı olmuş tutacağını hiç sanmam Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çok çirkin değil mi? Dacia jogger gibi olsa ne ala bu yeni tasarım sabun kutularını pek göze hitap eder bulmuyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Nedne beğenmediniz yaa, ben beğendim tasarımı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce yolda görmeli orantılı mı anlarız, Neo neyin akımı duymadım? C sınııfı herhalde Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sağlamlık nasıl acaba, çamurluklar plastik mi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ayhan Asil yazdı: Sağlamlık nasıl acaba, çamurluklar plastik mi. ÇAmurluk plastik olunca ne oluyor? Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: ÇAmurluk plastik olunca ne oluyor? Yok canım, birşey olmuyor, , bari sağlam plastik olsun diyecektim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Marka kodel fark etmez, sac çamurluğun kaza dayanımına artı yönde etkisi nedir? Hiç sökülü haldeki sac çamurluğu aldın mı eline? Ayhan Asil yazdı: Yok canım, birşey olmuyor, , bari sağlam plastik olsun diyecektim. Hela tası olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çabuk kırılır, zeytinyağı bidonu tercihimdir. İlkay Başaran yazdı: Marka kodel fark etmez, sac çamurluğun kaza dayanımına artı yönde etkisi nedir? Hiç sökülü haldeki sac çamurluğu aldın mı eline? Hela tası olur mu? Çabuk kırılır, zeytinyağı bidonu tercihimdir. İlkay Başaran yazdı: Marka kodel fark etmez, sac çamurluğun kaza dayanımına artı yönde etkisi nedir? Hiç sökülü haldeki sac çamurluğu aldın mı eline? Hela tası olur mu? Yoksa, aman Allahım senin arabanın çamurlukları da mı leğen, pardon naylon. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Marka kodel fark etmez, sac çamurluğun kaza dayanımına artı yönde etkisi nedir? Hiç sökülü haldeki sac çamurluğu aldın mı eline? Hela tası olur mu? Haklısın da enistemin Megane 2 futbol topu çarptı kırıldı değişti. Tavana saksı düştü ile aynı muameleyi görüyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tasarım güzel de malzeme aşırı kötü. Bu düşük malzemeye karşı fiyatlar aşırı düşük değil. Fiyatın az düşük olması çözüm olmaz. Fark az olursa insanlar daha iyisine kolay yönelir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce geçenlerde renault duster ile ilgili video izleyince alınacak bir araç olmayailir. Duster dacia da iken sanki iç mekan daha sağlamdı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts