Sinan Akgöl Dün saat 17:04 Paylaş Dün saat 17:04 2026 Mart ayinda detaylari açıklanicak ancak Dacia Bigster alt yapisini kullanicak model elektrikli olarak Bursa fabrikasinda üretilicekmiş. Büyük ihtimalle iç mekan tasarimida Bigsterle ayni olucak gibi. 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Dün saat 17:56 Paylaş Dün saat 17:56 Tasarım çok farklı olmuş tutacağını hiç sanmam Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:25 Paylaş Dün saat 18:25 Çok çirkin değil mi? Dacia jogger gibi olsa ne ala bu yeni tasarım sabun kutularını pek göze hitap eder bulmuyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:57 Paylaş Dün saat 19:57 Nedne beğenmediniz yaa, ben beğendim tasarımı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:26 Paylaş Dün saat 20:26 yolda görmeli orantılı mı anlarız, Neo neyin akımı duymadım? C sınııfı herhalde 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Sağlamlık nasıl acaba, çamurluklar plastik mi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ayhan Asil yazdı: Sağlamlık nasıl acaba, çamurluklar plastik mi. ÇAmurluk plastik olunca ne oluyor? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: ÇAmurluk plastik olunca ne oluyor? Yok canım, birşey olmuyor, , bari sağlam plastik olsun diyecektim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Marka kodel fark etmez, sac çamurluğun kaza dayanımına artı yönde etkisi nedir? Hiç sökülü haldeki sac çamurluğu aldın mı eline? Ayhan Asil yazdı: Yok canım, birşey olmuyor, , bari sağlam plastik olsun diyecektim. Hela tası olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çabuk kırılır, zeytinyağı bidonu tercihimdir. İlkay Başaran yazdı: Marka kodel fark etmez, sac çamurluğun kaza dayanımına artı yönde etkisi nedir? Hiç sökülü haldeki sac çamurluğu aldın mı eline? Hela tası olur mu? Çabuk kırılır, zeytinyağı bidonu tercihimdir. İlkay Başaran yazdı: Marka kodel fark etmez, sac çamurluğun kaza dayanımına artı yönde etkisi nedir? Hiç sökülü haldeki sac çamurluğu aldın mı eline? Hela tası olur mu? Yoksa, aman Allahım senin arabanın çamurlukları da mı leğen, pardon naylon. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Marka kodel fark etmez, sac çamurluğun kaza dayanımına artı yönde etkisi nedir? Hiç sökülü haldeki sac çamurluğu aldın mı eline? Hela tası olur mu? Haklısın da enistemin Megane 2 futbol topu çarptı kırıldı değişti. Tavana saksı düştü ile aynı muameleyi görüyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tasarım güzel de malzeme aşırı kötü. Bu düşük malzemeye karşı fiyatlar aşırı düşük değil. Fiyatın az düşük olması çözüm olmaz. Fark az olursa insanlar daha iyisine kolay yönelir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce geçenlerde renault duster ile ilgili video izleyince alınacak bir araç olmayailir. Duster dacia da iken sanki iç mekan daha sağlamdı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce bakış açısına bağlı hollanda da hala dacia duster mesela Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: geçenlerde renault duster ile ilgili video izleyince alınacak bir araç olmayailir. Duster dacia da iken sanki iç mekan daha sağlamdı. Yok hocam iç aksam kalitelerinde fark yok. Yani kalitesiz ikiside. Bana göre tam görev aracı. Şantiyelerde, rüzgar gülü firmalarında, altyapı firmalarında vs teknik ekibin altında ucuz yürütme maliyeti ve sorunsuzlukla çok güzel işler görüyorlar. Standart bir kullanıcıda yıllarca ölmeyecek motor yürüyeni var. Aile kullanımına gelir mi? Ben almam ama kullanan kullanır. Fordlar da var mesela courier. Onların da plastik kaliteleri kötü pek dusterden farkları yok ikisi de yoğurt kovası formunda. Ticari düşünülmüş araçlar için bence bu tip şeyler dert değil. İçi deri olup kaliteli olacağına yoğurt kovası plastiği olsun ama evrak vs saklama gözü çok olsun. Ticaride aranan bana göre bu olmalı. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tasarım güzel, bakalım içi nasıl olacak? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bu arkadaş renault refale nin platformunu falan mı kullanıyor acaba biraz benzerlik var gibi. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bu arkadaş renault refale nin platformunu falan mı kullanıyor acaba biraz benzerlik var gibi. Dacia Bigster'in alt yapisi. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bu benim eski Symbol arabanın tavana yüksekten kiremit düşmüştü.Düşünüldüğü kadar dayanıksız değil.Tavanda boydan boya atkılar vardı Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Dacia elektrikli kanala girmek yerine fabrikasyon lpg'den devam etmeli. Pek satacağını sanmıyorum. EDİT: Baktığım haberlerde bu aracın elektrikli olmayacağı yönünde. "Yeni model, Renault-Nissan ittifakının CMF-B platformu üzerine geliştirilecek. Benzinli, LPG’li, hafif hibrit ve tam hibrit motor seçenekleri sunulması beklenen araçta 1.2 litrelik turbo üç silindirli motorun kullanılması planlanıyor. Tasarım tarafında ise Dacia Sandero Stepway benzeri kaslı çamurluklar ve tavan rayları gibi dayanıklı SUV detayları öne çıkacak." 9 saat önce tarihinde ibrahim Tiryaki tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts