İçeriğe Yönlendir

MTV Ödemeyene E-Haciz

Mustafa Yanar

Recommended Posts

Mustafa Yanar

Arkadaşlar mtv ilk taksidi ödemeyip geciktirdim ve bugün  KETSİS den kısa mesajla e-tebligat geldi.E-devletten bakınca mtv borcumun olduğu 15 gün içinde ödemezsem e-haciz uygulanacağı yazıyor. Dikkat edin işleriniz aksamasın.Bir arkadaşın hesaplarına bu yüzden bloke koymuşlar 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ohoo, çoktandır böyle, ben kaç sene önce sallamıştım 1 ay, kızmıştım, peşine e haciz gelince mecburen hesap kitlenmeden ödemiştim.....

kaçarınız yok yani, sistem dışı yaşam yasak, ucuza şarjda yasak olacak, saati dayıyacaklar özel trafeler vergiler, panelden ürettim bedavalar, yok yeah diyecekler...  Mehmet hocam kaçış yok, bak Tigu dursun sonra vah deme :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

süper uygulama, şirkete milletin bankasından kredi çekip ödemeyenlere de var mı acaba 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Adem Kazıl

2025 de scooterın mtv yi unutmuşum banada  gelmişti

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
(düzenlendi)

MTV kapanmadi mi? 

.

.

.

Pardon kapanan muzik kanali olan MTV imis :)

Her foruma sacma sapan espriler yapan biri lazim, bizim forumda goremedim pek :biggrin:

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Ohoo, çoktandır böyle, ben kaç sene önce sallamıştım 1 ay, kızmıştım, peşine e haciz gelince mecburen hesap kitlenmeden ödemiştim.....

kaçarınız yok yani, sistem dışı yaşam yasak, ucuza şarjda yasak olacak, saati dayıyacaklar özel trafeler vergiler, panelden ürettim bedavalar, yok yeah diyecekler...  Mehmet hocam kaçış yok, bak Tigu dursun sonra vah deme :D

Tigu candır bakımını yaptık biniyoruz klasik araç yerine.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Gökhan Tuna yazdı:

Her foruma sacma sapan espriler yapan biri lazim, bizim forumda goremedim pek :biggrin:

İlkay ve beni takip et Gökhancığım. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

süper uygulama, şirkete milletin bankasından kredi çekip ödemeyenlere de var mı acaba 

10 dönüm tarla ipotek vermişti onlar :)

810 milyon dolar karşılığında. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Murat Azalma
  • Yeni Oluştur...