Hayrettin Bahadir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Değerli kardeşlerim, kızım illa da papağan istiyorum diyor ama bu konuda hiç bilgim yok. Biraz araştırmak istedim ama internet çöplüğü bana sürekli ticari ilanları çıkartıyor. Şu anda evde 2 muhabbet kuşu, bir kedi ve bir tane de erkek çocuğu var, anlaşabilirler diye düşünüyorum. Kızım özellikle Albino Sultan papağını istediğini söyledi Bu konuda tecrübesi olan olmayan tüm kardeşlerimin fikrine ihtiyacım var. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çocuklar ilginç isteklerde bulunabiliyor. Çok merak ettim "Albino Sultan" papağanın ne özelliği var? Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Şu anda evde 2 muhabbet kuşu, bir kedi ve bir tane de erkek çocuğu var, anlaşabilirler diye düşünüyorum. Anlaşırlar abi dert etme. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ulen zenginlerin kuşları bile değişik.. Bizim bir tek muhabbet kuşumuz vardı, onun da ayağı sakattı. 1 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evi dağıtır, her tarafı kemirir hiç gerek yok. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alacaksanız yavru alın alışma süresi daha çabuk olur ve eğitilebilir. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Bizim komşu aldı, 1 ayda öldü hayvancağız. Bizim evde muhabbet kuşu vardı, 5-6 sene yaşadı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts