Hayrettin Bahadir Salı 13:35 Paylaş Salı 13:35 Değerli kardeşlerim, kızım illa da papağan istiyorum diyor ama bu konuda hiç bilgim yok. Biraz araştırmak istedim ama internet çöplüğü bana sürekli ticari ilanları çıkartıyor. Şu anda evde 2 muhabbet kuşu, bir kedi ve bir tane de erkek çocuğu var, anlaşabilirler diye düşünüyorum. Kızım özellikle Albino Sultan papağını istediğini söyledi Bu konuda tecrübesi olan olmayan tüm kardeşlerimin fikrine ihtiyacım var. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Salı 13:38 Paylaş Salı 13:38 Çocuklar ilginç isteklerde bulunabiliyor. Çok merak ettim "Albino Sultan" papağanın ne özelliği var? Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 13:39 Paylaş Salı 13:39 Hayrettin Bahadir yazdı: Şu anda evde 2 muhabbet kuşu, bir kedi ve bir tane de erkek çocuğu var, anlaşabilirler diye düşünüyorum. Anlaşırlar abi dert etme. 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 14:17 Paylaş Salı 14:17 Ulen zenginlerin kuşları bile değişik.. Bizim bir tek muhabbet kuşumuz vardı, onun da ayağı sakattı. 2 12 Yorum bağlantısı
Koray Demir Salı 16:38 Paylaş Salı 16:38 Evi dağıtır, her tarafı kemirir hiç gerek yok. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Salı 16:46 Paylaş Salı 16:46 Alacaksanız yavru alın alışma süresi daha çabuk olur ve eğitilebilir. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 17:06 Paylaş Salı 17:06 Bizim komşu aldı, 1 ayda öldü hayvancağız. Bizim evde muhabbet kuşu vardı, 5-6 sene yaşadı... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:41 Paylaş Salı 19:41 bir işyerinde vardı modelini bilmem ama papağandı, sahiplendirene kadar mahvetti her yeri Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Salı 22:11 Paylaş Salı 22:11 Bi arkadas vermişti bana,daha evvel kadın beslemiş idi,beni ve abimi yiyordu resmen.Cok saldırgandı. Sonra bi arkadaşa verdim.zaten 1 2 yıl yaşar diyerek. Sonra o araştırmış 20 25 yıl yaşıyormuş sultan papağan 1 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 04:26 Paylaş Dün saat 04:26 Bunlar çok küfürbaz oluyormuş ama https://x.com/i/status/2022341372502798437 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:29 Paylaş Dün saat 04:29 Sizin denizköydeki kaplan ne oldu abi? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 06:08 Paylaş Dün saat 06:08 bi müşterimde var kafes ten salsan 2 doberman ın işini yapacak gibi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Dün saat 06:10 Paylaş Dün saat 06:10 Bizde eskiden vardı, 10-12 sene civarı yaşamıştı, yaşlılıktan öldü. Görünüşü güzel olmasına rağmen , sesi berbat bir kuş:) Bizimki sabahları dışarıdan kuş sesini duyunca başlardı bağırmaya. Üstünü örterdik akşamları. Ev için uygun. Çekirdeği çok severler. ısırığı fena acıtıyor. Cennet papağanı da bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Dün saat 06:14 Yazar Paylaş Dün saat 06:14 İlkay Başaran yazdı: Sizin denizköydeki kaplan ne oldu abi? Sanayiye verdim döve döve GS yaptılar ondan 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 07:59 Paylaş Dün saat 07:59 Ali Darbaz yazdı: Bunlar çok küfürbaz oluyormuş ama https://x.com/i/status/2022341372502798437 Bu ne ya? 😂 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 08:41 Paylaş Dün saat 08:41 Hiç tavsiye etmiyorum abi, Her sabah çirkin sesiyle uyanıyoruz. Ayrıca çok saldırgan bir türlü evcilleştiremedik. Tırnak ve gaga bakımları zor oluyor, sürekli yemi çerezi vs. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 12:19 Paylaş Dün saat 12:19 Ayhan Asil yazdı: Hiç tavsiye etmiyorum abi, Her sabah çirkin sesiyle uyanıyoruz. Ayrıca çok saldırgan bir türlü evcilleştiremedik. Tırnak ve gaga bakımları zor oluyor, sürekli yemi çerezi vs. Kesip yiyin? 1 1 2 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Dün saat 14:27 Paylaş Dün saat 14:27 Kakadu Papağanı alın. Evdeki yaşayanları hizaya çeksin komple. 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan Dün saat 16:09 Paylaş Dün saat 16:09 Hayrettin Bahadir yazdı: Değerli kardeşlerim, kızım illa da papağan istiyorum diyor ama bu konuda hiç bilgim yok. Biraz araştırmak istedim ama internet çöplüğü bana sürekli ticari ilanları çıkartıyor. Şu anda evde 2 muhabbet kuşu, bir kedi ve bir tane de erkek çocuğu var, anlaşabilirler diye düşünüyorum. Kızım özellikle Albino Sultan papağını istediğini söyledi Bu konuda tecrübesi olan olmayan tüm kardeşlerimin fikrine ihtiyacım var. Teşekkürler. Yer nere abi senin ? Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Hamit inan yazdı: Yer nere abi senin ? Ev İzmir Göztepe, İşiyeri Buca Yorum bağlantısı
Emrah Altun 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Daha önce evde kuş besleme tecrübeniz var mı bilmiyorum ama meşakatli iştir haberiniz olsun. Kafesin altının temizlenmesi, yem kabuklarının etrafa dökülmesi, havada uçuşan tüyler, periyodik olarak yapılması gereken işler. Üstüne bir de hayvan size yakınlık göstermez ise karşılığı da olmayınca üvey ana gibi hissediyorsunuz kendinizi Yorum bağlantısı
Ersen şahin 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Benim bir sultan papağanım vardı eğitimli olarak almıştım kesinlikle ısırmazdı saldırgan değildi fıstık ve çekirdeğe bayılırdı avucunun içine gelirdi boynunu okşayarak kucağımda uyuturdum çok güzeldi Ya yavru alıp eğitin yada eğitilmiş alın eğitilmemiş büyük bir papağanla uğraşamazsınız Yorum bağlantısı
Recommended Posts