İnan Çınar Dün saat 06:50 Paylaş Dün saat 06:50 Sani Gerşon yazdı: 250bin'e? Emin misiniz? Haklısınız, İlk 8 -10 ilanın fiyatlarına baktım, pazarlıkla ve azıcık eklemeyle alınabilir diye düşündüm ama 450 isteyen de varmış, ortalaması 350 civarı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İnan Çınar yazdı: Haklısınız, İlk 8 -10 ilanın fiyatlarına baktım, pazarlıkla ve azıcık eklemeyle alınabilir diye düşündüm ama 450 isteyen de varmış, ortalaması 350 civarı. Go pro alıyor muyuz? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o lifter sesini yapıp 250 den ilana koysa daha iyi olurdu mesela Derine inmek lazım neden yaptırmadı, acaba yatak sesini lifter sesi diye mi yorumladılar 🤔 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 18 saat önce Paylaş 18 saat önce 3 kapı fiestalar 2005 den 2008 e kadar 200bin tl civarı var ama iyice baktırmak gerekiyor.Sağlam arabadır. Bşr de kamyonet ruhsatlı oluyor, vize 1 yıllık Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Go pro alıyor muyuz? Arkadaştan aparatını bulursan olur 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts