Murat Kırçal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Öncelikle herkese hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar olsun. Kullanmış olduğum courier 200000 km ye geldi. Değiştirme gibi bir niyetim var. Ama courier hakkını vermek lazım sağlam arabaymış. Yolda bırakmadı hala saat gibi tıkır tıkır çalışıyor. Konforu ve donanım olarak full paket bir araç ama eski aracım connectti 6 ay gibi bir zaman diliminde satmıştım km den dolayı ama ilk ilanda iken 55000 tl yazmıştım 6 ay sonra 132000 tye satmıştım aynı kişiye. Yine aklımda 2016 connect var full paket. Ama bizim burada fazla aşırı yok zaten. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-ford-2016-model-ilk-kullanicidan-hatasiz-boyasiz-bakimli-titanyum-1301306331/detay Nasıl bir araç bilemiyorum . Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) 1.5 olanı işyerinde 200 küsür bin km kadar kullandık. 4 sene önce sattık. Biz biraz sert ve bozuk yollardada kullaniyorduk ön takim çok sık bozuyordu. 2 kerede akis bozdu. 1 kere enjektör bozdu. O zamanlar bazı alt takım ve motor parçalarını servis dışında bulmak zordu hala öylemi bilmiyorum. Konfor ve kullanım olarak güzel araçtır. Oturma pozizyonu hic ticaride oturuyorsun hissi vermiyordu. 3 saat önce tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlandaki araç bence pek iyi gözükmüyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: İlandaki araç bence pek iyi gözükmüyor. Yorumla lütfen Motora basmışlar suyu, yıkamışlar. Ben sadece onu beğenmedim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yorumla lütfen Motora basmışlar suyu, yıkamışlar. Ben sadece onu beğenmedim. Araç yeni yikanmiş kaportasinda kozmetik yakindan bakilinca çok daha supriz cikicak gibi. Hatasiz boyasiz kalsin diye boyanmasi gereken yerler oylece birakilmis. Sonradan takilan kiliflari hiç sevmem sokunce koltuklarin durumu muamma. En önemlisi ilanin konumuda tercih edeceğim bir konum degil açıkçası. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts