Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Selam arkadaşlar, İhtiyar heyeti ile bu konuyu bir kaç gündür araştırıyoruz. Lüks bir mekanda şişirilmiş fiyatlarla iftar yemeği kişi başı 1500-2000 lira Düşündük, bu düzene bir ambargo koyalım dedik ve bizim eski kebapçı Abdi döner oldu. Otopark sorunu yok, sınırsız çay, kapanana kadar muhabbet, geniş alan vs sebeplerle Buradan devam edelim kararı aldık. Gelin, kaynanalarınıza söz vermeden önce bize söz verin, bu cumartesi (28 Şubat) ta toplanalım. Herkes uygun mu? Geliyor musunuz? Gelecek olanlar el kaldırsın Mekanı bilmeyenler için eski konunun linkini buraya yapıştıracağım. Yeni menü Eski konu 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Cumartesi herkes dolu olur(ben doluyum) hanım pazara alsınlar diyor 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Tamam yorumlar gelsin. 😅 Pazar da uyar bize. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servis hizmeti varsa gelirim. Çabi, menüde çorba yok? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Uzak kaçar. Şimdiden sizlere afiyet olsun. Keyifli bir iftar olsun. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Servis hizmeti varsa gelirim. Çabi, menüde çorba yok? Sana servis vermeyen mekanı yakarım dedem 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Servis hizmeti varsa gelirim. Çabi, menüde çorba yok? olmaz olur mu yahu afişte ikinici sırada olmuş zamaane lokantası işte Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bu hafta (Cumartesi/pazar) bana uyar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Menü geçen seneden daha ucuz. Tüik görmesin 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 saat önce Paylaş 4 saat önce O kadar çok istiyorum ki orada bulunmayı, ama 1000 Km. Şimdiden katılanların gönüllerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce ben cuma dan giderim nerden baksan 100 km yol 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben cuma dan giderim nerden baksan 100 km yol Sen cumadan git diye sana en uzak yeri seçiyorlar hep galiba. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selim Bilgin yazdı: Sen cumadan git diye sana en uzak yeri seçiyorlar hep galiba. En sonun da Tekirdağ tayfasını alıp çökeceğim Gebze’ye görecekler günlerini 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben cuma dan giderim nerden baksan 100 km yol seferisin Tansu Kalafatoğlu yazdı: Menü geçen seneden daha ucuz. Tüik görmesin un etten pahalı olunca Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Herkese selamlar, Bir önerim olacak eğer büyüklerimiz uygun bulursa Bu seneki Gelenekselleşmiş olan iftar programını TEKKİRDAĞ da gerçekleştirelim diye düşünüyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Umut Kazanç yazdı: TEKKİRDAĞ da sahur yakışır oraya gelsene sen Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Fatih Keskin yazdı: En sonun da Tekirdağ tayfasını alıp çökeceğim Gebze’ye görecekler günlerini Gebze ile B.Düzü'nün ortasında olsun bence etkinlikler. Tam olarak Topkapı civarı yapıyor galiba, bana da uzak ama ben gelirim. 1 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: sahur yakışır oraya gelsene sen Aga mekanı sahur a kadar da açık tutarız sikinti yok Büyüklerimiz ne derse Baştacı Sınırsız demlik Mehmet Ozyurek yazdı: Selam arkadaşlar, İhtiyar heyeti ile bu konuyu bir kaç gündür araştırıyoruz. Lüks bir mekanda şişirilmiş fiyatlarla iftar yemeği kişi başı 1500-2000 lira Düşündük, bu düzene bir ambargo koyalım dedik ve bizim eski kebapçı Abdi döner oldu. Otopark sorunu yok, sınırsız çay, kapanana kadar muhabbet, geniş alan vs sebeplerle Buradan devam edelim kararı aldık. Gelin, kaynanalarınıza söz vermeden önce bize söz verin, bu cumartesi (28 Şubat) ta toplanalım. Herkes uygun mu? Geliyor musunuz? Gelecek olanlar el kaldırsın Mekanı bilmeyenler için eski konunun linkini buraya yapıştıracağım. Yeni menü Eski konu Mehmet abim, Bu yeni menüde Gerçek Et yiyeceğimiz kesindir değilmi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Umut Kazanç yazdı: kesindir değilmi kekik getirsene karışımlı Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: kekik getirsene karışımlı Oldu bil abim Önceden Keklik te vardı ama nesil sıkıntısı var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 dakika önce Yazar Paylaş 5 dakika önce Umut Kazanç yazdı: Mehmet abim, Bu yeni menüde Gerçek Et yiyeceğimiz kesindir değilmi Et aslında çok pahalı bir maliyet unsuru değil ya.. Ben sormuştum. 120 gram et demişti, ki piyasadaki dönerler 65 grama kadar düştü.. 120 gram bile olsa et maliyeti 100 lira. Bu yemeğin 250 lira maliyeti yoktur. Bu fiyatlar normal, daha pahalı olanlar kazıktır düşüncesindeyim. Umut Kazanç yazdı: Oldu bil abim Bana da o malum kasabın sucuğundan bir-iki kilo getirsene Umut. Yorum bağlantısı
Recommended Posts