Umut Kazanç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Et aslında çok pahalı bir maliyet unsuru değil ya.. Ben sormuştum. 120 gram et demişti, ki piyasadaki dönerler 65 grama kadar düştü.. 120 gram bile olsa et maliyeti 100 lira. Bu yemeğin 250 lira maliyeti yoktur. Bu fiyatlar normal, daha pahalı olanlar kazıktır düşüncesindeyim. Sen devredeysen sorun olmaz abim Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Şimdiden afiyet olsun. Güzel bir iftar olacak gibi... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Et aslında çok pahalı bir maliyet unsuru değil ya.. Ben sormuştum. 120 gram et demişti, ki piyasadaki dönerler 65 grama kadar düştü.. 120 gram bile olsa et maliyeti 100 lira. Bu yemeğin 250 lira maliyeti yoktur. Bu fiyatlar normal, daha pahalı olanlar kazıktır düşüncesindeyim. Bana da o malum kasabın sucuğundan bir-iki kilo getirsene Umut. Dilimli olsun. işte bilnçli tüketici Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Et aslında çok pahalı bir maliyet unsuru değil ya.. Ben sormuştum. 120 gram et demişti, ki piyasadaki dönerler 65 grama kadar düştü.. 120 gram bile olsa et maliyeti 100 lira. Bu yemeğin 250 lira maliyeti yoktur. Bu fiyatlar normal, daha pahalı olanlar kazıktır düşüncesindeyim. Bana da o malum kasabın sucuğundan bir-iki kilo getirsene Umut. Dilimli olsun. Malum kasap deyince Yanlış anlaşılmasın aga Kamyonet arkasında At taşıyıp Arka Kapakta KASAP HUSEYİN yazan gibi 😂😂😂😂😂😂😂 2 saat önce tarihinde Umut Kazanç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce 1- Ben 2- Köksal (güne bağlı, cumartesi gelemiyor) 3- Çağlar +2 4- Servet 5- Mehmet Kazancıoğlu olan 6- Yavuz Selim 7- Fatih (Başkan) 8- Umut (bizim umut) 9- Haşmet abi @Çağlar Bayur+2 olan kim, çocuklar mı? @Umut Kazanç yalnız mı geleceksin. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Umut gelirse ben gelmem diyecektim ama ben cuma dan gideceğim dimi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Cumartesi mi Pazar mı? onu da bi netleştirelim. Uzaktan gelenler var. Cumartesi uygun oluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: +2 olan kim, çocuklar mı? çok yerim belki çok menü alırım kızdım şimdi +3 oldu lem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Et aslında çok pahalı bir maliyet unsuru değil ya.. Ben sormuştum. 120 gram et demişti, ki piyasadaki dönerler 65 grama kadar düştü.. 120 gram bile olsa et maliyeti 100 lira. Bu yemeğin 250 lira maliyeti yoktur. Bu fiyatlar normal, daha pahalı olanlar kazıktır düşüncesindeyim. maliyet tutan kalemler dükkan kiraları, vergiler, personel giderleri. gidince bir sor hele kirası kaç para imiş o dükkanın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Cumartesi mi Pazar mı? onu da bi netleştirelim. Uzaktan gelenler var. Cumartesi uygun oluyor. cumartesi olursa +1 olabilirim (pazar +1 olmaz kursu var ) Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Umut gelirse ben gelmem diyecektim ama ben cuma dan gideceğim dimi Giderken seni alırım tek arabayla gidelim diyecektim vazgeçtim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce 1- Ben 2- Çağlar +3 3- Servet 4- Mehmet Kazancıoğlu olan 5- Yavuz Selim 6- Fatih (Başkan) 7- Umut (bizim umut) 8- Haşmet abi Pazar 1- Köksal 2- Sani Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Önder abiye cmt de pazar da uyar. Umut Kazanç yazdı: Giderken seni alırım tek arabayla gidelim diyecektim vazgeçtim Sen beni al topraam Sabah 5 te mültecileri yolcu edeyim asostan sonra akarız 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Kaç para ülen bir menü? 1- Ben (Emmi) 2- Çağlar +3 3- Servet 4- Mehmet Kazancıoğlu olan 5- Yavuz Selim 6- Fatih (Başkan) 7- Umut (bizim umut) 8- Haşmet abi 9- Önder abi Pazar 1- Köksal 2- Sani Yorum bağlantısı
Recommended Posts