Mehmet Ozyurek 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce 1- Ben (Emmi) +1 2- Çağlar +3 3- Servet 4- Mehmet Kazancıoğlu olan 5- Yavuz Selim 6- Fatih (Başkan) 7- Umut (bizim umut) 8- Haşmet abi 9- Önder abi 10-Emin Pazar 1- Köksal 2- Sani 3- Mustafa Tüfekçi olan 4- Serhat Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Google Konum : https://maps.app.goo.gl/TmfrwKzm9uB9FBSd9 Tarihi Adana Kebapçısı Mutlukent Bulvarı Hayırdır Adanaya mı geliniyor? Öyle tarihi Adana Kebapçısı falan yazıyor da. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Eyüp Çetin yazdı: Hayırdır Adanaya mı geliniyor? Öyle tarihi Adana Kebapçısı falan yazıyor da. İstemiyorsan gelmeyiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Eyüp Çetin yazdı: Hayırdır Adanaya mı geliniyor? Öyle tarihi Adana Kebapçısı falan yazıyor da. Portakal çiçeği festivalinde gelelim adanaya. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Portakal çiçeği festivalinde gelelim adanaya. Süper olur. O zaman organize edelim hemen. Önder Özcan yazdı: İstemiyorsan gelmeyiz. Estağfurullah. Bilakis öyle tarihi Adana falan yazarak olmaz o işler buraya gelin diyorum 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce şimdi tarih ne oldu hangi gün ise bilelim de diğer günüde planlayalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce Cumartesi görünüyor. Pazar günü gelirim diyenler şartları zorlasınlar. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce (düzenlendi) Selam , Mertcan ve ben cumartesi günü geleceğim. 35 dakika önce tarihinde Yunus Gökhan Ay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts