Mehmet Ozyurek 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce 1- Ben (Emmi) +1 2- Çağlar +3 3- Servet 4- Mehmet Kazancıoğlu olan 5- Yavuz Selim 6- Fatih (Başkan) 7- Umut (bizim umut) 8- Haşmet abi 9- Önder abi 10-Emin Pazar 1- Köksal 2- Sani 3- Mustafa Tüfekçi olan 4- Serhat Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Google Konum : https://maps.app.goo.gl/TmfrwKzm9uB9FBSd9 Tarihi Adana Kebapçısı Mutlukent Bulvarı Hayırdır Adanaya mı geliniyor? Öyle tarihi Adana Kebapçısı falan yazıyor da. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Eyüp Çetin yazdı: Hayırdır Adanaya mı geliniyor? Öyle tarihi Adana Kebapçısı falan yazıyor da. İstemiyorsan gelmeyiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Eyüp Çetin yazdı: Hayırdır Adanaya mı geliniyor? Öyle tarihi Adana Kebapçısı falan yazıyor da. Portakal çiçeği festivalinde gelelim adanaya. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Portakal çiçeği festivalinde gelelim adanaya. Süper olur. O zaman organize edelim hemen. Önder Özcan yazdı: İstemiyorsan gelmeyiz. Estağfurullah. Bilakis öyle tarihi Adana falan yazarak olmaz o işler buraya gelin diyorum 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce şimdi tarih ne oldu hangi gün ise bilelim de diğer günüde planlayalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Cumartesi görünüyor. Pazar günü gelirim diyenler şartları zorlasınlar. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Selam , Mertcan ve ben cumartesi günü geleceğim. 54 dakika önce tarihinde Yunus Gökhan Ay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts