Özcan Keskin 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Arkadaşlar Forum’da çok eskiyim ama biraz ara verdik iş güç yüzünden 2000 model Focus‘um vardı kaza yaptım pert oldu şimdi bunu aldık inşallah hayırlı günlerde bineriz buda yeni arabam 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Sağlıklı günlerde, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun inşallah Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayirli uğurlu olsun kazasiz belasiz iyi günlerde kullanin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Maşallah çok güzel, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun. Bu arada çarpılan araç ford çarpan pejo citroen vs olsaydı fordun kazadan haberi yok yazarlardı Bu tabloda yazılmıyor tabi. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce focus tam Ankara arabasıymış boya kalmamış kaputta ama muhtemelen orjinal yeni aracınızı iyi günler de kullanın Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Bu arada çarpılan araç ford çarpan pejo citroen vs olsaydı fordun kazadan haberi yok yazarlardı Bu tabloda yazılmıyor tabi. Öyle durduğuna bakmayın 220.000 TL masrafı çıktı Fatih Keskin yazdı: focus tam Ankara arabasıymış boya kalmamış kaputta ama muhtemelen orjinal yeni aracınızı iyi günler de kullanın 2011’den beri bendeydi araç boyasını aldım ben çok iyi bakardım arabama bilenler bilir kadran ledlerini bile değiştirmiştim ilk kazası olması hafif sıyrıklar da kurtardı bizi Yorum bağlantısı
Hakan Berk 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun, güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Recommended Posts