Kübra Nur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Merhabalar SUV ya da elektrikli farketmez hem konforlu hem ekonomik yakıt tüketimi olacak bir araba almak istiyorum önerileriniz nelerdir? Şu araçlardan uzak dur dediğiniz varsa bilmek isterim bu arada teşekkürler. Bütçe en fazla 2.200k. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şehir? Şarj olanağı? Kaç kişi? Yol güzergah amaç? Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Volkswagen golf life için ocak ayında 2080 tl fiyat duymuştum. Bulursaniz kaçırmayın derim. B suv olarak 2025 model Skoda kamiq 1.0 Elite 1800 tl / Premium 1880 tl bunlarda tavsiye edilecek modeller arasında. Elektrikli işinden malesef anlamıyorum. Orası bambaşka bir dünya. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce O kriter için çok hoşuma gitmese de Corolla Cross diyeceğim... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Elroq o civarda arabayı çok beğenmiştim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Ramazan Turan yazdı: O kriter için çok hoşuma gitmese de Corolla Cross diyeceğim... artık gelmiyor vergisi arttı Yorum bağlantısı
Kübra Nur 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Şehir? Şarj olanağı? Kaç kişi? Yol güzergah amaç? Ankara içi Şarj dışardan olacak evden malesef yok .tek kişi yol genelde kısa ama ileri zamanlarda uzun yolda düşünüyorum . Yorum bağlantısı
Kübra Nur 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Mustafa Erkan yazdı: Volkswagen golf life için ocak ayında 2080 tl fiyat duymuştum. Bulursaniz kaçırmayın derim. B suv olarak 2025 model Skoda kamiq 1.0 Elite 1800 tl / Premium 1880 tl bunlarda tavsiye edilecek modeller arasında. Elektrikli işinden malesef anlamıyorum. Orası bambaşka bir dünya. Skoda çok hoşuma gidiyor genel olarak ama acaba teknolojiyide içine katsak mı diye de düşünüyorum . bazen cherry vs karıştırıyor kafamı Ramazan Turan yazdı: O kriter için çok hoşuma gitmese de Corolla Cross diyeceğim... evet begendiğm araçlardan Yorum bağlantısı
Kübra Nur 41 dakika önce Yazar Paylaş 41 dakika önce Metin Akbal yazdı: Elroq o civarda arabayı çok beğenmiştim. Onu da değerlendireyim Abdullah Aladı yazdı: 2008 1.2 hybrid gt olabilir bunu da listeye ekleyeyim Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce 2008 hybrid tavsiye etmem. 2008 kullancisi olarak. Çift kavrama şanzimanla ilgili sorunlarini okumaya başladim. Kampanya olarak 408 gt olabilir. Bayileri sevdiginiz markalari gezin araçlari inceleyin liste fiyatlarindan indirimler var. Toyota 1.5 hybrid cross olabilir vergi diliminde chr gore 1 kademe altta. Yorum bağlantısı
Recommended Posts