Seçkin Koç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) 2025 model 2 bin km'de bir araç beğendim. Sıfır ayarında. Hatasız-boyasız-tramersiz. Bu aracı sağlam bir ekspertize soksam ardından plaka ile servis geçmişi sorgulatsam ve her şey temiz çıkarsa gönül rahatlığıyla alabilir miyim? Soruyu sorma amacım; geriye hinlik yapılacak bir nokta kalır mı? 2 saat önce tarihinde Seçkin Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Berk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yani artık bu direkt satın alan firmalar -vava falan- galericilere sattığı için araçları ben eskisi kadar sorun olacağını düşünmeyerek gidip galeriden aldım diğer arkadaşlarım da aldı bir sorun yok şuan için. Diğer büyüklerim daha iyi yorum yapacaktır Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Baktığınız araçlarin bayideki fiyatlarina da baktiniz mi? Şundan soruyorum sizin gibi araç bakarken daha uyguna 0km araç aldim. Sizin seçtiğiniz guvendiginiz ekspertiz sonrasi bi sorun olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben sürekli kurumsal firmalardan 2. El araç alırım. Avantajı;onlar zaten eksper yaptığı icin güven veriyor.(verdikleri eksperden farklı sonuç ciktigi da oluyor satarken.Sebebi her eksper farklı sonuç görebiliyor aynı aracta) Dez avantaj;araba alırken sadece eksper demek degil.motor,mekanik kısımda herhangibir sorun varsa,yada bakimi yapılıp yapılmadığı muamma oluyor. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yeni arabada potansiyel sorun ihtimali çok çok düşük. Arabanın bilinen çok büyük bi kroniği yoksa alınır. Zaten garantili. İlk servisine bile girmemiş. Ekspertiz tabiki girecek. Ama dediğiniz gibi çok detaylı olması şartını bile es geçilebilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce ikpitriz firmaları bana pek bir şey ifade etmiyor, bakım geçmişi ile önceki sahibine bakardım, mesela 3 aylık sahibi mi 5 yıllık mı gibi, nasıl brisi vs. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: ikpitriz firmaları bana pek bir şey ifade etmiyor, bakım geçmişi ile önceki sahibine bakardım, mesela 3 aylık sahibi mi 5 yıllık mı gibi, nasıl brisi vs. Yukarida bunu demek istemiştim,eksper var evet ama arabaya bakım yapılmamış Yorum bağlantısı
Recommended Posts